1 Mayıs’ta dünyanın bir çok yerinden canlı yayındayız

Dünyanın tamamında emperyalizm halkları yoksullaştırmaya devam ediyor. Açlığa mahkum ettiği insanlara hergün milyonlar ekleniyor. Adaletsizlik dünyanın her yerinde. Ülkemizde de adaletsizlik artık herkese, her düşünceden insanlara reva görünüyor. AKP faşizmine karşı olması adaletsizliğe mahkum edilmesi için yeterli.

Dünya halkları bu sene  yoksulluk ve adaletsizliğe karşı 1 Mayıs’ta alanlara çıkacak. Bu sene de geçtiğimiz senelerde olduğu gibi dünyanın bir çok yerinden 1 Mayıs alanlarına canlı bağlanacak siz izleyici ve takipçilerimize ulaştıracağız.

Almanya, Avusturya, Belçika, Fransa, Hollanda, İngiltere, Yunanistan ve tabi mümkün olduğu kadar Türkiye’den 1 Mayıs’ı canlı vereceğiz. İsteyen herkes canlı yayınlarımızı Facebook sayfamızdan ve Youtube hesabımızdan izleyebilecek.

İzleyici ve takipçilerimizden canlı yayınlarımızı mümkün olduğunca paylaşmalarını istiyoruz. Bu şekilde izleyici ve takipçilerimiz sadece haber ajansımıza uygulanan sansürü yarmamıza yardım etmiş olmayacak, aynı zamanda ulaşabildiğimiz herkese dünyada direnenlerin olduğunu göstermiş olacak.

Sosyal ağlarda paylaşın