GRUP YORUM: ÇAĞRIMIZDIR!

GRUP YORUM SEVENLERİNİ, TÜM HALKIMIZI ÜMRANİYE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNİN ÖNÜNE ÇAĞIRIYORUZ.

HELİN VE İBRAHİM’E ZORLA MÜDAHALE ETMEK İSTİYORLAR. BU DURUM ÇOK ACİLDİR. HERKESİ BEKLİYORUZ!

Şu anda hastane odasının önünde doktorlar ile tartışılıyor. İbrahim ve Helin’e müdahale etmek istiyorlar. Tüm halkımızı hastaneye sahiplenmeye çağırıyoruz
Hastane koridorlarını boşalttıklarını ve refakatçilerin hepsinin dışarı çıkarıldığını öğrendik. Helin ve İbrahim’e yapılacak bir müdahale onların ölümüne ya da sakat kalmalarına yol açacaktır. Bu müdahalenin önüne geçmek için hastanede olmalıyız. Hastaneyi aramalıyız..

Dün yapılan görüşmelerde hastanede bulunan hekimler bizzat zorla müdahale etmeyeceklerine dair söz vermişlerdi. Ancak biz sözlerine güvenilmeyeceğini biliyorduk. Bu yüzden yalnız bırakmadık arkadaşlarımızı. Şimdi herkesi sahiplenmeye çağırıyoruz!

Şuan TOMA’lar ve çok sayıda polis hastanede yığınak yapmış durumda. Dayanışma yaşatır. Bunu biliyoruz ve bu yüzden tüm sanatçı dostlarımızı, basın emekçilerini, Milletvekillerini ve tüm dinleyicilerimizi Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi önüne çağırıyoruz!

Helin ve İbrahim’in yaşamasını istiyoruz. Zorla müdahale cinayettir! Bu yüzden biz arkadaşlarımızı yaşatmak için her şeyi göze aldık. Saçlarının teline gelebilecek her şeyden Necdet Sağlam ve Süleyman Soylu ve Fahrettin Koca sorumludur!

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.