Yine Süleyman Soylu…

THODEX nedir, neden işlem yapılamıyor? Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer  kimdir? - Son Dakika Haberler Milliyet

“Halkın Soysuz diye adlandırdığı içişleri bakanının nerede tecavüzcü, nerede katil, nerede hırsız varsa onunla fotoğrafının çıkması…” diye haber yapmamızın üzerinden iki gün geçmeden yeni bir soygun, yeni bir dolandırıcılık haberi düştü ülke gündemine… Thodex isimli kripto para şirktetinin kurucusu Faruk Fatih Özer’inülke dışına çıktığı haberi gündemi işgal etti.

19 nisan’dan beri ülke dışına sitelerini (kripto para yatırımlarının yapıldığı siteler) kapatarak çıkması Faruk Fatih Özer’in milyarlarca dolarla kaçtığını akıllara getirdi ve bu zamana kadar yaşananlar bunun iddia değil, gerçeği yansıttığını ispatlıyor.

Dışişleri Bakanı'ndan Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'le ilgili  açıklama - Son dakika haberleri

Dolandırıcılığın açığa çıkması ile Faruk Fatih Özer’i tanımadığını iddia eden AKP’li bakanlar çıktı yine. Aksi şaşırtırdı tabii ki. Devletin içinde olmadan bu kapsamlı bir dolandırıcılığın yapılmasının mümkün olmadığını bilmek için uzman olmaya gerek yok.

İlk itiraz Mevlüt Çavuşoğlu’dan geldi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Faruk Fatih Özer’i tanımadığını iddia ediyordu. Ancak saatler sonra sosyal medyada paylaşılan fotoğraf Mevlüt Çavuşoğlu’nu yalanlıyordu. Yalancının mumu yine akşama kadar yanmadı.

Bakan Süleyman Soylu’dan Faruk Fatih Özer açıklaması

Daha sonra soyadının antitezi Süleyman Soylu benzer bir paylaşım yaptı. Çünkü kendisinin de sosyal medyada dolandırıcı ile fotoğrafları dolaşıyordu.

Ah halk düşmanı Süleyman ah… nerde pislik varsa ordasın. Bir özlü söz “Ahlaksızlık zamanla insanı soysuzlaştırır” der. Sanki senin için söylenmiş bir söz değil mi? Sen ülkemizde soysuzluğun cisimleşmiş halisin!

“Ahlaksızlık,karanlıkların dostudur” der Jean-Jacques ROUSSEAU. AKP ahlaksızlığın her türlüsünün en somut halidir. Ve bu ahlaksızlığı yaymak için ülkeyi karanlığa boğmak isteyenlerin en önde gideni sensin Süleyman! 

Sadece ülkemizde değil dünyanın her yerinde bu kapsamda bir dolandırıcılık devlet ile bağı gerektirir. En son yaşanan Faruk Fatih Özer de bu dolandırıcılığı yaparken AKP’lilerin elinden tutmuştur. Ve ortalığa saçılan fotoğraflardan F.Fatih Özer’in elini kimin tuttuğu çok açık.

Sosyal ağlarda paylaşın