TAYAD baskınlarla ilgili açıklama yaptı: Siyonist İsrail’in katliamcı yüzü AKP iktidarı

26 Ekim Günü AKP’nin polisleri tarafından İstanbul’da evlere baskınlar düzenlendi. Haftalardır devrimcilere yönelik baskın, gözaltı ve tutuklama terörüyle halkı sindirme hesabı yapan AKP’nin dün yaptığı saldırıya karşı TAYAD bir açıklama yaptı. Yaptığı açıklamaya “Siyonist İsrail’in Katliamcı yüzü AKP iktidarı” diyerek başlayan TAYAD yapılan işkencelere değindi. Bu baskınların TAYAD’ı susturamayacağının altının çizildiği açıklama metnini yayınlıyoruz:

Basına ve halkımıza

Siyonist İsrail’in katliamcı yüzü AKP iktidarı bugün sabah saat 6.00’da Gazze’ye baskına gelmiş gibi evlerimizin kapılarını kırarak anne babalarımızı, gencecik çocuklarımızı yere yatırarak, ters kelepçe yaparak işkence etmiştir.

Faşist AKP iktidarının katil polisleri halkın evlerini talan edip, silah aradıklarını söylüyorlar. Halkımızın evlerinde bulunan boş buzdolabındaki peynir, zeytin kutularına bakacak kadar acizler.

Bizler 1984’den bu yana her koşulda evlatlarımızın sesi olduk.

Faşizm S, R, Y kuyu tipi hapishanelerdeki direnişin tahammülsüzlüğüyle saldırıyor. Yıllardır Filistin halkı Siyonist İsrail işgaline direniyor ve teslim olmuyor. Bizler de emperyalizm ve işbirlikçilerinin teslimiyet politikası olan kuyu tipi hapishanelere karşı direnerek, kuyu tiplerini parçalayacağız.

Bizler korkmuyoruz. Direnişimiz haklı ve meşrudur.

Biz halkız, haklıyız. Biz kazanacağız.

BASKILAR GÖZALTILAR BİZİ YILDIRAMAZ!

KAHROLSUN FAŞİZM YAŞASIN MÜCADELEMİZ!

Sosyal ağlarda paylaşın