NATO deposunda uyuşturucu imalathanesi:

Emperyalizm, halkları açlığa, yoksulluğa ve adaletsizliğe mahkum ediyor, ülkeleri işgal edip halkların üzerine bombalar yağdırıyor. Bunlar da yetmiyor emperyalizme. Dünyayı zehirleyerek, halkları uyuşturucuya bağımlı hale getiriyor. Üretiyor, dağıtıyor, yasalar çıkartıp, satıyor, sattırıyor:

Belçika’daki bir askeri üste Ecstasy üretildiği anlaşılan gizli bir uyuşturucu laboratuarı keşfedildi. Uyuşturucu maddenin üretildiği yer NATO nükleer silahlarının da bulunduğu bir üs.

İşte uyuşturucunun bizzat emperyalizm tarafından yaygınlaştırıldığını açık kanıtı:

Belçika polisi, ABD nükleer silahlarının bulunduğu bir askeri üssün arazisinde, Ecstasy haplarının üretildiği bir uyuşturucu laboratuvarını tespit etti. Daha sonra ederek imha ettiği iddia edilse de ne yaşanan bu gerçek resmi olarak kabul edildi ne de bulunan uyuşturucu maddelerin imha edildiği doğrulandı.
Limburg İli Savcılığı’nın yaptığı açıklamaya göre uyuşturucu laboratuvarı, Belçika Hava Kuvvetleri’ne ait Kleine Brogel hava üssünde 22 Haziran’da tespit edildi. Operasyon sırasında, ordu veya Savunma Bakanlığı ile bir bağlantısı olmayan 2 kişi gözaltına alındı.
Limburg savcılığının yaptığı açıklamada ismi geçen iki kişinin güya NATO veya savunma bakanlığı ile ilgisi olmadığı belirtildi. (inanana)

Sosyal ağlarda paylaşın