Karakol Komutanı 82 Kg Uyuşturucu ile yakalandı

Ülkemiz dünyanın uyuşturucu akışının gerçekleştiği merkez konumunda.  Kilolarca, tonlarca uyuşturucu ülkemiz topraklarına girer ordan da dünyaya yayılır. Tabii ki böylesine büyük çapta uyuşturucu akışının devlet eli olmaksızın gerçekleşmesi imkansızdır. Hatta bu trafiği ancak ve ancak devletin yapabileceğini söylemek gerekir. Bu yüzdendir ki nerede bir uyuşturucu operasyonu olur orada üst düzey bir devlet yetkilisi vardır. Ya bir baş komiser, ya bir üst düzey bürokrat, ya bir hakim, ya savcı, milletvekili, bakan… 

Ülkemizde artık bu bilinen bir gerçek. 

Emperyalizm dünyaya uyuşturucuyu yaymakla meşgul, işbirlikçileri ise bu politikadan bir kaç pis milyon dolar nemalanmak derdinde. 

Uyuşturucu AKP faşizminin kontrolünde.

Hatay Ziyaret Hudut Karakolunda görevli Piyade Teğmen V.K. ile İ.K’nin, askeri yasak bölgeye girerek uyuşturucu madde çıkaracağı bilgisine ulaşıldı.

Bohşin Mahallesi’nde önlem alan ekipler, V.K.’ye ait aracı durdurdu. Araçta yapılan aramada 82 kilo takoz halde toz esrar ile 19 bin 800 TL ele geçirildi. V.K. ile İ.K. gözaltına alındı.

Jandarma karakolundaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen V.K. ile İ.K. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Mahkemece tutuklanır ancak kısa süre içerisinde serbest kalır hatta görevlerinin başına getirilirler. Hem de bu suçtan affedilebilmek için faşizmin her türlü kirli işlerini yaparlar.  Halka karşı işlenecek her türlü suçu işlemekten çekinmezler.

Sosyal ağlarda paylaşın