Gerçek : Uyuşturucunun arkasında DEVLET karşısında DEVRİMCİLER var!

Son günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ülkede uyuşturucunun yaygınlaşması ile ilgili yaptığı açıklama faşizmin tepkilerini çekti..
Erdoğan, Soylu, jandarma, polis hemen açıklama üstüne açıklama, yalanlama üstüne yalanlamalar geldi, tehditler yağdı. Hepsi yarım ağız dillendirilen gerçeği gizlemek için birbiri ile yarıştı.

Halk saflarında malumun tekrar ilanından başka bir anlamı olmayan bu açıklamaya  AKP faşizminin böylesine saldırmasının sebebi tabii ki ülkenin uyuşturucu tüketiminde geldiği noktadaki sorumluluğudur

Nedir gerçek : Uyuşturucunun başında polisi, jandarması, bürokratları, bakanları, milletvekilleri ile DEVLET var !  AKP VAR !

BİZZAT ERDOĞAN, SOYSUZ SÜLEYMAN ve AKP’Lİ KURMAYLAR UYUŞTURUCU TRAFİĞİNİ YÖNETİYOR. Bunun çok açık ispatı ülkemizin uyuşturucu merkezi haline gelmesi ve uyuşturucu kullanımının bu denli yaygınlaşmasıdır.

Bu o kadar bilinen gerçek ki, sadece ülkemizde değil dünya bile artık uyuşturucunun Türkiye’den dünyaya yayıldığı biliniyor. Ülkemiz dünyanın en büyük uyuşturucu baronlarının kendini en güvende hissettiği ülke haline gelmiş durumda.

AKP faşizmi uyuşturucuyu yaygınlaştırmak için, özellikle yoksul mahallelerde birebir jandarma polis korumasında köşe başlarına torbacılar yerleştirdiği gerçeğini o mahallelerde kime sorsanız size söyler. O mahallelerde uyuşturucu satıcılarının kim olduğunu en küçük çocuklar bile bilir. Uyuşturucu satıcılarını, torbacıları akreplerle koruyan polis AKP iktidarının asıl satıcıları, pazar yaratanıdır. Devrimcilerden kaçan torbacılar kendini akrepe yetiştirdiğinde kendini güvende hisseder yoksul mahallelerde. Uyuşturucu satıcıları asla yakalanmazken uyuşturucuya karşı mücadele eden devrimciler onlarca yıl hapis cezalarına çarptırıldı ülkemizde.

Gazi mahallesinde halkın çocuklarını bağımlılıktan kurmak için kurulan Hasan Ferit Gedik Uyuşturucuyla Mücadele Merkezini işgal eden AKP faşizmi yerine özel tim karakolu yaparak uyuşturucu trafiğinin, çeteleşmenin güvenliğini aldı.  Ve burada bulunan çalışanlardan hala tutuklu olanlar var.

Uyuşturucunun başında devlet var derken, CHP’yi bunun dışında tutmak büyük yanılgı olacaktır. Uyuşturucu bu kadar yaygınlaşırken, çocuklarımız sokaklarda ağızlarında salyalar ile can verirken, çıt sesi çıkmayan CHP’dir. Uyuşturucuya karşı savaşı  can bedeli ile devrimciler yürüttü ve yürütmeye devam ediyor. Devrimciler söz konusu olduğunda AKP ile aynı dili kullanan,  devrimci düşmanlığında AKP ile yarışan CHP halkın iliklerine kadar hissettiği uyuşturucu sorununu sömürüyor. Yarın iktidara gelse uyuşturucu ile ilgili bir şey yapabilecek durumda değildir.
UYUŞTURUCU EMPERYALİZMİN POLİTİKASIDIR. EMPERYALİZME KARŞI OLMAYAN, ABD’Yİ ZİYARET EDEREK İCAZET ALAN CHP UYUŞTURUCUYA KARŞI OLAMAZ !

Yüzlerce devrimci uyuşturucuya karşı mücadele ettikleri için hapishanelere atılırken gıkı çıkmayan CHP ikiyüzlü politikası ile halkı kandırıyor, halkın umudunu sömürüyor. CHP tüm vaatleri gibi uyuşturucu sorununu çözme vaadini de yerine getiremez!

Kemal Kılıçdaroğlu’nun dile getirdiğinin eksiği çoktur ama yalanı değildir. Uyuşturucu ülkemizde artık ilkokul önlerinde satılıyor. 

Sibel Balaç, Gökhan Yıldırım, İleri Kızılaltun,  uyuşturucuyla mücadele edenler değil uyuşturucu baronları tutuklansın diye ölüm orucu yaptılar, CHP ne yaptı. AKP’nin devrimcilere karşı yürüttüğü imha politikalarına tam destek verdi. Kemal Kılıçdaroğlu’nun ağzından ölüm orucu direnişçilerinin ismi bile duyulmadı. Sırf bu sebepten dolayı bile bugün bilmeyenin kalmadığı uyuşturucu ile ilgili söylediklerinin kıymeti yoktur. Uyuşturucunun bu kadar yaygınlaşmış olmasından düzenin has partisi olarak CHP de sorumludur.

Uyuşturucunun karşısında bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devrimciler olacaktır…

Sosyal ağlarda paylaşın