Dışarıdakilerden DESTEK AÇLIK GREVLERİ..

Açlık gün gün büyüyor.
İki ölüm orucu direnişçisi hücre hücre erirken, dışarıda da tutsak yakınları ve çeşitli demokratik kurumlar tarafından destek açlık grevleri gerçekleştiriliyor.

Gökhan Yıldırım’ın annesi, oğlunun sesini soluğunu dışarıya taşımak için 22 Ocak’ta bir günlük destek açlık grevi yaptı.
*
Gökhan Yıldırım’ın annesinin sesini duyan TAYAD’lı Aileler, Gökhan Yıldırım ve Sibel Balaç’ın açlığını paylaşmak için 22 Ocak’ta Bir Günlük Destek Açlık Grevi yaptılar.
*
Direnişler Meclisi Emekçileri, Gökhan Yıldırım ve Sibel Balaç’ın taleplerinin Kabul edilmesi için 22 Ocak tarihinde 1 günlük destek açlık grevi yaptılar.
*
TAYAD’lı AİLELER Ölüm Orucu Direnişçileri ile Dayanışmak Amacıyla 30 Ocak Günü bir kez daha 1 Günlük Destek Açlık Grevi Yaptılar.
*
İngiltere Halk Cephesi, Sibel Balaç ve Gökhan Yıldırım İçin 1 Günlük destek açlık grevi yaptı.
*
Çayan Ve Nurtepe Halkı, Halk Cephesi’nin çağrısıyla 30 Ocak’ta Sibel Balaç ve Gökhan Yıldırım’ın ölüm orucu taleplerinin kabul edilmesi için 1 Günlük destek açlık grevi yaptı.
*
Berlin Adalet Komitesi, 28 Ocak’ta özgür tutsaklar için 1 Günlük Açlık Grevi yaptı.
*
Okmeydanı Halk Cepheliler, Ölüm Orucu Direnişçileri İçin 30 Ocak pazar günü bir günlük destek açlık grevi yaptılar.
*
Avusturya Halk Cepheliler, ve Ali Osman KÖSE Özgürlük Komitesi, ölüm orucu taleplerini desteklemek için 1 Günlük Destek Açlık Grevi Yaptılar.

Sosyal ağlarda paylaşın