Özgür Tutsaklardan DESTEK AÇLIK GREVLERİ..

Yunanistan Özgür Tutsakları: Belçika Devleti Özgür Tutsak Erdal Gökoğlu'na  Tek Tip Dayatmasına Son Versin | Halkın Sesi TV

İki ölüm orucu direnişçisinin ölüm orucu eylemleri, gün gün ilerler ve 30’lu günlere gelirken, destek eylemleri de yaygınlaşıyor.
Türkiye’nin çeşitli hapishanelerindeki Özgür Tutsaklar, kitlesel olarak uzun süreli destek açlık grevlerine başladılar. Silivri ve Burhaniye’eki özgür tutsaklar, 1 aylık destek açlık grevleri yaparken, diğer hapishanelerde de farklı sürelere destek açlık grevleri gündemde.

SİLİVRİ:
Silivri 2 Nolu T Tipi Hapishanesi’nde bulunan Özgür Tutsaklar, 20 Ocak tarihinden itibaren Sibel Balaç ve Gökhan Yıldırım’ın taleplerinin yerine getirilmesi için 1 AYLIK destek açlık grevine başladılar.

KANDIRA:
Kandıra 2 Nolu F Tipi Hapishanesindeki Özgür Tutsaklar, ölüm orucundaki Gökhan Yıldırım ve Sibel Balaç’ın direnişine destek vermek amacıyla 24 ocaktan 2 Şubat’a kadar destek açlık grevine olacaklarını açıkladılar.

BURHANİYE:
Burhaniye T Tipi Hapishanesi’nde tutulan Özgür Tutsaklar, Sibel Balaç ve Gökhan Yıldırım’ın taleplerinin kabul edilmesi için 9 Ocak tarihinden itibaren BİR AY BOYUNCA destek açlık grevinde olduklarını açıkladılar.

TEKİRDAĞ:
Tekirdağ 1 Nolu F Tipi Hapishanesi’ndeki Özgür Tutsaklar, Sibel Balaç ve Gökhan Yıldırım’ın taleplerinin yerine getirilmesi için destek açlık grevinde olduklarını açıkladılar.

Sosyal ağlarda paylaşın