BUNUN ADI NATO SOLCULUĞUDUR

NATO; 1949 YILINDA KURULARAK SOSYALİSTLERE VE SOSYALİST ÜLKELERE KARŞI

KATLİAMLAR ÖRGÜTLEYEN BİR KATLİAM ÖRGÜTÜDÜR

NATO DEMEK;

İŞGAL, KATLİAM, YOKSULLUK, SÖMÜRÜ DEMEKTİR

HDP NE DİYOR;

FİNLANDİYA’NIN “GÜVENLİK KAYGILARI MEŞRU” BU NEDENLE HAYIR DEMEK İSTEMEDİK, OYLAMAYA KATILMADIK !

“SOSYALİST” TİP;

MECLİS OTURUMUNA KATILMADI SEÇİM İÇİN FOTOĞRAF ÇEKİMİNE KATILDI

“SOSYALİST” TİP VE HDP’NİN YAPTIĞI NE DEMEKTİR;

YAŞASIN NATO DEMEKTİR,

ŞİMDİYE KADAR NATO’NUN KATLİAMLARI, İŞGALLERİ, SÖMÜRÜSÜ, HALKLARI YOKSULLUĞA MAHKÛM ETMESİ DOĞRUDUR DEMEKTİR

BUNDAN SONRADA NATO’NUN HALK DÜŞMANLIĞINI ONAYLAMAKTIR…

YOLUNU AÇMAKTIR !

BUNUN ADI NATO SOLCULUĞUDUR

EMPERYALİZM VE DÜNYA HALKLARI ARASINDAKİ SAVAŞ SINIFLAR SAVAŞIDIR

NATO DEMEK DÜNYANIN BÜTÜN ÜLKELERİNDE, BÜTÜN HALKLARA KARŞI İŞGAL VE KATLİAM DEMEKTİR.

EMPERYALİZM KATLİAMLAR, GİZLİ İŞKENCEHANELER, TALAN, SÖMÜRÜ,TECAVÜZ, KAN VE GÖZYAŞIYANİ TÜM ADALETSİZLİKLERİN TEMSİLCİSİDİR

YANİ NATO’DUR.

NATO EŞİTTİR ABD DEMEKTİR

EMPERYALİZMİN HALKLARA KARŞI KULLANDIĞI VE BİR NAPALIM BOMBASINDAN

DAHA ETKİLİ DEDİĞİ BEYİNLERİN İŞGALİDİR.

TİP, HDP, SOL TESLİMİYETLERİNE YENİ TESLİMİYETLER EKLEYEREK KOŞAR ADIMLARLA DÜZENİN POLİTİKALARINA YEDEKLENMİŞTİR

ABD emperyalizmi bütün dünyaya imparatorluğunu ilan etmek için İkinci Emperyalist ülkelere başta finansal destek veriyoruz adı altında kendi hükümdarlığını sosyalist ülkelere karşı örgütlemeye başlamıştı. Çünkü önce dünyanın altıda biri daha sonrada üçte birini sosyalist ülkelerin oluşturduğu bir dünyada yaşamak ABD emperyalizmi için yok olmak demekti.

NATO NEDİR?

NATO (Kuzey Atlantik Anlaşması Örgütü), 4 Nisan 1949’da, “komünizm tehlikesi”ne karşı kapitalist dünyayı savunma gerekçesiyle kuruldu. Kurulduğu tarihten bugüne halklardan, halkların huzur ve güvenliğinden yana yaptığı tek bir şey olmadı. Tam tersine, nerede emperyalizme karşı bir direniş, mücadele yaşandıysa, onu ezme görevini üstlendi. Dün bu görevini “komünist bloka karşı” olma gerekçesiyle yerine getirirken, bugün aynı işlevi “teröre karşı savaş” diyerek devam ettiriyor.

BİZ ABD VE NATO’YU KISACA ŞÖYLE ANLATALIM;

  • Yugoslavya’da bir kaynağa göre bütün savaşlarda-

ki kayıplar: 107.000,

Bosna ve Krayina: 250.000,

Bosna: 20.000 ila 30.000,

Hırvatistan: 15.000,

Kosova: 500 ila 5.000 arası insan öldürüldü

  • Afganistan, Pakistan, Somali ve Yemen’de 3.734 drone (insansız hava aracı) saldırısı düzenlendi ve 1.427 sivil dahil en az 10 bin kişi öldürüldü.
  • Afganistan’da 1 milyon ile 1.8 milyon arası insan öldürüldü.
  • Pakistan 1.5 milyon ile 3 milyon arası insan öldürüldü.
  • Irak-1.8 milyon ile 2 milyon arası insan öldürüldü.
  • Vietnam-3.4 milyon ile 7.8 milyon insan öldürüldü.
  • TOPLAMDA 43 ÜLKEDE KATLİAMLAR DEMEKTİR ABD VE NATO.

ABD VE NATO 73 YILDA 43 ÜLKEDE 20 MİLYON HALKI ÖLDÜRDÜ DEMEKTİR!

NATO’NUN İŞGALİNE İZİN VEREN PARTİLER

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Büyük Milet Meclisi’nde Finlandiya’nın NATO’ya katılım protokolü oylaması yapıldı bulunan tüm partilerin mutabakatıyla onaylandı.

Rusya ve Ukrayna savaşının ardından NATO’ya üye olması için Finlandiya’nın, gerekli son onay Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde verildi. Yaklaşık bir yıl süren müzakerelerin ardından Meclis’e getirilen protokol, genel kurulda oylamaya sunuldu. AKP, CHP, İYİ PARTİ ve MHP grupları ‘evet’ oyu verdi. HDP, oylamaya katılmadı, TİP, BBP, Deva Partisi, Demokrat Parti ve Zafer Partisi ise oturuma katılmadı. Böylece Finlandiya’nın NATO üyeliğini onaylayan protokol, oylamaya katılan tüm partilerin oylarıyla kabul edildi.

Herkes kendine düşen görevi yerine getiriyor; AKP,CHP, HDP, İYİ PARTİ, TİP, BBP, Deva Partisi, DemokratParti ve Zafer Partisi TEK BİR HAYIR OYU YOK.

Birde kısaca bakalım siyasi partiler ne demiş;

AKP: NATO’ya hoş geldiniz.

AKP adına konuşan Dışişleri Komisyonu Başkanı Akif Çağatay Kılıç, NATO’nun ‘açık kapı’ politikasını sonuna kadar desteklediklerini belirterek “NATO’ya hoş geldiniz diyebiliriz aslında bir şekilde”dedi.

CHP: NATO daha güçlü hale gelecek.

CHP adına Dışişleri Komisyonu Sözcüsü Ünal Çeviköz ise NATO üyeliği için bekleyen İsveç’in katılımına ilişkin sürecin hızlandırılması gerektiğini belirterek, “NATO’nun kuzey kanadının daha da güçlenmesi için Finlandiya’nın üyeliğiyle birlikte İsveç’in de üyeliği elbette bütün NATO üyesi ülkeler tarafından arzu edilmekte.

MHP ‘olumlu’ buldu,

İYİ Parti fazlasını istedi.

İYİ Parti milletvekili Ahmet Kamil Erozan, Türkiye’nin onayıyla Finlandiya açısından 30 ülkenin onayının tamamlanacağına işaret ederek İsveç ve Finlandiya dosyalarını Türkiye’nin ayrıştırdığını ancak iki ülkenin birlikte yola çıktıları süreci yine birlikte tamamlayacaklarını söyledi.

MHP Milletvekili İsmail Özdemir, “Böylesi bir süreç içerisinde Finlandiya’nın NATO üyeliği bizim açımızdan olumlu bir gelişmedir” dedi.

HDP (HALKLARIN DEMOKRATİK PARTİSİ)

HDP Dışişleri Komisyonu Sözcüsü Hişayar Özsoy;

“Hiçbir zaman askeri anlaşmaya ‘EVET’ oyu vermiyoruz,  her zaman ‘HAYIR’ diyoruz. İlk defa askeri bir anlaşmada böyle yapıyoruz. Şimdiye kadar hep ret oyu verdik. Ama bu defa Finlandiya’nın güvenlik kaygılarını meşru gördüğümüz için bu oylamaya katılmama kararı aldık ‘HAYIR’ DA DEMEK İSTEMEDİK“ dedi.

TİP (TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ)

TİP’in oylamadan çok daha önemli işleri vardı, fotoğraf çekimi yapıyorlardı. Şık bir takım elbiseyle Türkiye emekçilerinin temsilcisi olan Erkan Baş ve diğerleri dünya halklarının katili NATO’ya karşı oyunu kullanmadı. Biz bu konuya yazımızın devamında daha ayrıntılı gireceğiz ancak Erkan Baş’a şunu baştan belirtmiş olalım ki; ikiyüzlülük ile ben devrimciyim ve devrimci olarak ölmek istiyorum demekle devrimci olunmaz. Şunu da iyi biliyorsun NATO sizden memnun.

NATO SONUÇTAN ‘MEMNUN’

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Finlandiya’nın NATO’ya katılım protokolünün onaylanmasını “memnuniyetle karşıladığını” bildirdi. “Bu bütün NATO ailesini daha güçlü ve daha güvenli yapacaktır.” ifadesini kullandı.

Bunun diğer anlamı ise şu demek; herkes verilen talimatları gerektiği gibi yerine getirilmiştir.

NATO’NUN İSTEDİĞİ PROTOTİP SOLCULUK TİP, HDP VE DİĞER SOL

Biz devrimciler doğrular için can kan pahasına meşru olanı savunduk Kızıldere’den bugüne kadar; ne söyle diysek yaptık ve ne yaptıysak onu savunduk.

İdeolojimiz Marksizm-Leninizm’dir, hedefimiz Demokratik Halk Cumhuriyeti, antiemperyalist, antioligarşik bir ülke kuracağız. Bunun adı ise bir sınıfın diğer sınıfı yıkarak yerine kendi sınıfını kurmasıdır. Bunun için emperyalizm tüm gücü ile halklara saldırmakta, NATO’da bunların başını çekmektedir. Bunu hangi sol örgüte sorsanız, doğru der ama gerçek ve pratik nedir?

Mücadele yok, hesap sorma yok, bedel ödemek yok, o zaman nasıl devrim yapacağız? Tabii ki barışı isteyerek, naralar atan NATO politikalarıyla. Nasıl bir süreçte yaşıyoruz? Solun emperyalizme, emperyalizm diyemediği bir süreçte yaşıyoruz.

Emperyalizm LGBTİ+ diyor; bütün sol “hepimiz eş cinseliz” diyor, hatta bir adım öne taşıyarak biz döndük bu düzende diyecek kadar ahlaksız oluyorlar. O da yetmiyor seçim listelerinde aday adayı yapıyorlar transseksüelleri.

Biz şundan da çok eminiz; sizler emperyalizmin fonlarından akın akın paralar alarak bunu yapıyorsunuz.

Çünkü hiçbir ahlaki kuralı kalmamıştır SOLUN.

Hasta tutsaklar için kurulan platformunu LGBTİ+ için terk eden sol, hasta tutsakların katili oldu. Bu tarihi asla silemezsiniz. Güler Zere başta olmak üzere tüm Hasta Tutsaklara Özgürlük Platformu bunları yaşadı ve tarihe not düştü, bunları unutturamayacaksınız.

Bugün ise sloganları da, biz döndük bu düzende diyerek NATO politikalarının temsilcileri olmuşlardır.

TİP İKİ TRANS MİLLETVEKİLİ ADAYI:

NİLER ALBAYRAK VE ZEYNEP ESMERAY

-“Türkiye’nin ilk trans milletvekili adayı Niler Albayrak.

Türkiye İşçi Partisi İstanbul 3. Bölge’den milletvekili aday adayı olan Niler

Albayrak, adaylık başvuru belgesini aldı.” (20.03.2023 / Cumhurhaber.com)

  • Türkiye İşçi Partisi (TİP) LGBTİ+ Hakları Komisyonu’nun davetiyle partiden aday adayı olan trans kadın aktivisti Esmeray’ın ardından, Niler Albayrak da TİP’ten aday adaylığını açıkladı.” (21.03.2023 / Kaos GL)
  • Esmeray, TİP LGBTİ+ Komisyonu’nun teklifi üzerine aday adaylığını açıkladı.

Oyuncu ve trans kadın Zeynep Esmeray, Emek ve Özgürlük İttifakı çatısı altında seçimlere girecek olan Türkiye İşçi Partisi’ne (TİP) milletvekilliği aday adaylığı için başvurduğunu duyurdu.

NEDEN ISRARLA NATO POLİTİKALARI DİYORUZ;

32. NATO Zirvesi’nde Yeni Stratejik Konsept’in kabul edildiği açıklandı. NATO’nun 2022 Stratejik Konsept Belgesi’nin 5. Maddesi’nde “Değerlerimizin Bir Yansıması Olarak Toplumsal Cinsiyeti İlerletmeye Devam Edeceğiz” deniliyor.

NATO Solcuları, Sol Maskesi Takmış NATO’CULAR halkımızın tüm değerlerine saldırıyor!

NATO Ordularının Gücüyle LGBT Dayatması Yapıyor!

NATO, LGBTİ+’nin Finansörü, Efendisidir!

Bizde diyoruz ki bunun adı “Cinsel Özgürlük, Cinsel Tercih” değildir, bunun adı yozlaştırmadır!

TİP Genel Başkanı Erkan Baş bütün televizyon programlarına çıkartılıyor; ne güzel bir solculuk değil mi? Gözaltı, işkence, hapis yok; diğer taraftan faşizm, katliam, sömürü yok; barış içinde iç içe birbirini eleştiren ama sınırları olan bir düzen devrim politikası sürdürmek.

Erkan Baş, Fatih Altaylı’nın Teke Tek programına çıktı; burada anlattıkları çok önemli, size kısa kısa

aktarmak isteriz.

Önümüzdeki temel görevlerimiz diyor Erkan Baş;

  • Ucube sistemin yenilmesi gerekiyor, bu temel görev, beş yıldır yaşadıklarımız yetmiyor mu?
  • Son yirmi yıldır yaşadıklarımız ifade edeyim asıl olarak ; kanalizasyon patladı her yer pis ve

çok kötü kokuyor. Hemen bir temizlik yapmalıyız; hatta belki insanlar biraz daha rahat nefes alsın diye parfüm sıkmamız gerekebilir. hBiz hiç yalan söylemedik herkes iktidar olacağız

diyor, ama bizim öyle bir iddiamız yok. Bizim 4 kişi ile

muhalefetimiz ortada; biz bunu 14-34’e çıkararak iyi

muhalefet etmeliyiz.

Yurttaşa döndük yüzümüzü diyor; bizim şu an

muhalefetle ortak hedefimiz var! İkinci tura seçimi

bırakmamak.

  • AKP devleti mahvetti, ben şunu söyleyeyim, 6’lı masa devleti rayına oturtma masası ve AKP toplumu mahvetti. Biz millet ittifakı iktidar olduğunda muhalefetin nasıl olacağını göstereceğiz diyor.

Teke Tek programında Erkan Baş devrimi, devrimcileri, sosyalistleri, anlattığında tekrar tekrar “Sosyalistler var, bunu bilmelerini sağladık” diyor.

PEKİ, BİZ SÖYLEDİKLERİNE CEVAP VERELİM;

  1. Türkiye değil dünyada kaç tane tutsağınız var? Hangi emekçinin, öğrencinin, katledilen, sömürülen halkımızın hesabını sordunuz?
  2. Ucube sistem değil, kokuyor ve pis değil; BİZ FAŞİZM DİYORUZ, BİZ EMPERYALİZM DİYORUZ, BİZ KATLİAM DİYORUZ, BİZ SÖMÜRÜ DİYORUZ, BİZ TALAN DİYORUZ.
  3. Sizin iktidar iddianız olmadığı doğru, bu konuda size katılıyoruz, siz şu an olduğunuz yerdesiniz; faşizmin katliamlarını yasallaştırdıkları parlamentodasınız.
  • Sen ‘yurttaşa’ yüzünü dönüyorsun, biz emekçi halkımız diyoruz, çünkü sen de burjuva siyasetçisisin ve halkın üst tabakasında kendini sayanlardansın. Kesinlikle ikinci tura kalmayın, yoksa ucube, kokan, pis sistem sizi bulabilir.
  • “AKP devleti mahvetti” diyor Erkan Baş. Peki,  soruyoruz; 20 yıl önce devlet mi vardı? Bugünlerden çok mu farklıydı? 12 Eylül Darbesi, hapishane katliamları, kayıplar, işkence yok muydu?

Çorum, Maraş, Sivas, Kürdistan da katliamlar, sömürü, talan, devletin mafyacılığı, bunların hiçbiri yok muydu?

Yoksa halklarımızın yaşadıkları hepsi yalan ve

uydurma mı?

SİZ bunları söylemekten korkuyorsunuz. Çünkü NATO’ya karşı olmak, faşizm demek, emperyalizm demek, katliam demek, işkence demek, bunlar için bedel ödemelisiniz.

“Ben 20 yıldır Türkiye’deyim hiç kaçmayı düşünmedim” diyor Erkan Baş. Tabi, öyle bir düşüncesi yok; çünkü sosyalist ve devrimci değil.

Keza kaçan da yok, bak hapishaneler dolu; halk çocuklarıyla; bak mezar taşlarına! Halkımızın isimleri bile yok. Toplu mezarlara gömüyorlar bizleri. TİP’in devrim ve sosyalizm iddiası yoktur, istedikleri kadar sosyalist kavramlar kullansınlar, istedikleri kadar emekçilerin yanında olduklarını söylesinler.

NATO’ya hayır oyu kullanamayacak kadar korkak olan TİP’in nasıl bir devrim yapacağını biliyoruz.

EMPERYALİZM GÜDÜMÜNDE SOSYALİST OLMAK NEDİR?

Eş cinseller, ötekiler, ezilenler için hak mücadelesi ama demokratik yollardan emperyalizmin istediği çerçevede sosyalist olmak. Avrupa solculuğu ile olmuyor bizim ülkemizde; TİP bunu bilmeli. Çünkü bizim ülkemizde faşizm gerçeği var.

Diğer adı ile şöyle ifade edelim; Kenan Evren yıllar öncesinde şöyle demiştir! Komünistlerin başı ezildi,      

6.Filo gelebilir. Bugün TİP biz akıllı solcular ülkesi yaratıyoruz. NATO istediğini yapabilir, istediği katliamları rahatlıkla yapabilir diyor.

NATO OYLAMASINDA HDP’NİN VE PKK’NIN ROLÜ

HDP veya PKK dün neydiyse bugünde odur, hiç şaşırtan bir durum yoktur. Ama biz gerçekleri anlatma sorumluluğu duyuyoruz halkımıza karşı.

Yıl 1992, Kürt Milliyetçi hareket orak çekiçleri bayrağından çıkartarak; real sosyalizm yenildi diyerek emperyalizmin politikalarına ilk adımını atmaya başladı. Daha sonrada bugüne kadar süren ateşkes ve barış süreçlerdevam etti.

Cemil Bayık diyor ki; sadece biz barış için tek taraflı dokuz kez ateşkes ilan ettik. Yıllar içinde bunun adı işbirliği oldu. ABD, NATO silah verdi PKK’lılara, ABD, NATO politikalarını belirledi, HDP adım adım talimatlara uydu. Ne diyordu 1999’da Abdullah Öcalan; solu bize bırakın, biz hepsini bir çatı altında Meclis’e getiririz.

Diğer adı ile sizin yani emperyalizmin ve faşizmin istediği solculuğu yaptırırız. Aradan 16 yıl geçtikten sonra (BBC, 30 Kasım 2015) bakın Cemil Bayık ne demiş.

Cemil Bayık BBC ile yaptığı röportaj da, bu siyasi tespiti tam olarak şöyle doğrulamıştı: “Türkiye yıllardır Kürtlerle, solla uğraşıyor; ama bir türlü sonuç alamadı. Ama önder APO, PKK bütün bu güçleri, onların yasadışı dedikleri bütün bu güçleri parlamentoya çekti” dedi.

Emperyalizmin bütün solu hizaya çekme programı HDP ile hayata geçirildi.

Kürt Milliyetçi Hareket koşar adım düzene giderken; HDP ise solu kendi yanına yani düzene çekme projesidir. Yürüyüş dergisi o süreçte bunu ayrıntılarıyla yazmıştı.

Sonuç ortada; Cephelilerin dışında bütün sol ve Kürt Milliyetçi Hareketi Marksist-Leninist ideolojisini terk edip, tatlı su devrimcileri oldular. Bu suya tadını verende emperyalizmdir, NATO politikalarıdır.

Tabii ki, bugün Finlandiya’nın NATO’YA girmesi için söyledikleri durdukları yerin ifadesidir. HDP Dışişleri Komisyonu Sözcüsü Hişayar Özsoy; “Finlandiya’nın güvenlik kaygılarını meşru gördüğümüz için bu oylamaya katılmama kararı aldık ‘HAYIR’ DA DEMEK İSTEMEDİK” dedi.

YILLAR İÇİNDE HDP VE PKK NE DEMİŞ, NE YAPMIŞ?

KCK EŞ BAŞKANI CEMİL BAYIK:

  • “ABD arabulucu olsun; müzakereye oturulmazsa ya iç savaş gelişir ya da darbe”

HDP EŞ GENEL BAŞKANI SELAHATTİN DEMİRTAŞ:

Suruç Katliamı’ndan sonra TSK’nın Irak Kürdistan’ındaki PKK kamplarına yönelik hava operasyonlarından sonra gittiği Brüksel’de “NATO’yu Kuzey Irak’taki PKK hedeflerine yönelik operasyonlara karşı belirgin bir konum almaya” çağıran bir açıklama yaptı…

Demirtaş açıklamasının devamında “AB, PKK ile Türkiye arasında müzakereleri çok açık ve belirgin bir şekilde desteklemelidir” diyerek Avrupalı emperyalistleri de göreve çağırdı.

Basından Kısa Bir Haber Daha Aktaralım: “Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ ve Selahattin Demirtaş, çeşitli ülkelerin Ankara büyükelçileriyle görüştü.  

Yüksekdağ ve Demirtaş, … 30 Temmuz Perşembe günü ABD ve İngiltere büyükelçileri, bugün ise Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu ev sahipliğinde AB’ye üye ülkelerin büyükelçileri ve müsteşarlarıyla bir araya geldi.” (Taraf, 31 Temmuz 2015)

Emperyalizmin kurumları ile görüştükten sonra, TÜSİAD, MÜSİAD ve TOBB başkanlarıyla kucaklaşanlar Cephe’ye karşı ilişki kesme kararı alıyor. Cephelilerin cenazelerine katılmamak için kitlesine talimat yayınlıyor. Amerika ve bütün emperyalistler PKK’ye yönelik bu saldırıları desteklerken Cemil Bayık ve Selahattin Demirtaş emperyalistlere “arabulucu olun” çağrısı yapıyor.

“KOSOVA’DA ÇÖZDÜLER”DEN, “NATO MÜDAHALE ETSİN”E, ÇAĞRILAR PKK’NIN VE HDP’NİN MİLLİYETÇİLİĞİNİN GÖZLERİ KÖR ETMESİDİR.

Kürt Milliyetçi Hareket ‘90’ların başından beri sosyalist ülkelerdeki karşı devrimlerden sonra sırtını emperyalistlere dayamış ve oligarşiyle uzlaşma çizgisine girmiştir. 90’lardan beri sürdürdüğü silahlı savaşın hedefi esas olarak oligarşiyle uzlaşmak ve düzen içine yerleşmek olmuştur. Düzene yerleşmek için de hep emperyalistlerden medet ummuşlardır.

NATO DÜNYA HALKLARININ KATİLİ HALK DÜŞMANI BİR SAVAŞ KARARGÂHIDIR!

NATO’YU GÖREV ALMAYA ÇAĞIRMAK; KÜRT HALKININ KADERİNİ DÜNYA HALKLARININ KATİLİ EMPERYALİSTLERE TERK ETMEKTİR!

KÜRT HALKININ KADERİ HALK DÜŞMANI NATO’DA DEĞİL, DEVRİMCİ HALK İKTİDARINDADIR!

Devrimciler dünyadaki saldırının arkasında emperyalistlerin olduğunu çok iyi bilirler ve doğrudan emperyalistlere karşı tavırları nettir.

Ne işiniz var ABD, İngiliz ve diğer emperyalist ülkelerin elçileriyle; onlarla mı yapıyorsunuz devrimi, Kürt sorununu onlarla mı çözüyorsunuz? Sırtınızı emperyalizme değil halklara yaslayın.

Emperyalizmin parlamentolarında seçim ile olmuyor, bunu siz de biliyorsunuz. Tek yaptığınız mücadeleden kaçmak. İstediğiniz kadar kaçın, istediğinizi yapın ama halkların umudunu asla seçimler ile yok edemezsiniz.

Halkımızın umudu mücadelede, halkımızın aradığı adalet mücadelede, halkımızın aradığı aş, iş, özgürlük mücadelede. Halkımızı asla emperyalizmin politikalarıyla kandırmanıza, umutlarını yok etmenize izin vermeyeceğiz.

SİZ SEÇİM DİYORSUNUZ, SİZ NATO DİYORSUNUZ,

SİZ BARIŞ ADI ALTINDA TESLİMİYET DİYORSUNUZ;

SİZEMPERYALİZM VE FAŞİZM DİYEMİYORSUNUZ,

SİZ DEVRİMCİ DEĞİLSİNİZ,

SİZ ASLA HALKI TEMSİL EDEMEZSİNİZ.

BİZ SEÇİM DEĞİL, DEVRİM DİYORUZ

 BİZ DİYORUZ Kİ;  NATO HALK DÜŞMANI KATİL BİR ÖRGÜTTÜR,

BİZ DİYORUZ Kİ; EMPERYALİZM KATİLDİR, BİZİ KATLEDENLERLE BARIŞ OLMAZ.

BİZ EMPERYALİZME KARŞI BAĞIMSIZLIK, FAŞİZME KARŞI KURTULUŞA KADAR SAVAŞ DİYORUZ!

SONUNA VE SONUNCUMUZA KADAR MARKSİST-LENİNİST OLACAĞIZ, EMPERYALİZM VE İŞBİRLİKÇİ

FAŞİZME KARŞI MÜCADELEMİZİ BÜYÜTEREK HALKIN İKTİDARINI KURACAĞIZ!

Sosyal ağlarda paylaşın