“AKSA TUFANI” 42. gün

Aksa Tufanı eyleminin üzerinden geçen 42 gün boyunca işgalci siyonist İsrail katliam saldırılarını sürdürüyor. Saldırılar tam anlamıyla imha operasyonu şeklinde sürüyor. ABD kuklası İsrail siyonizmi hiç bir insani ölçü tanımıyor. Kadınları çocukları bebekleri hedef alarak katlediyor.

  1. gün işgalci İsrail’in saldırılarından elimize ulaşan bilgiler şöyle:
  • İsrail işgal uçaklarının Gazze Şeridi’nin güneyindeki Han Yunus’ta bir evi bombalaması sonucu 3 kişi hayatına kaybederken çok sayıda yaralı var. Han Yunus İsrail’in Filistinlileri bombardımandan korunmaları için yönlendirdiği kent. İsrail kendisini korumaları için yönlendirdiği Filistinlileri orada da bombalarla katlediyor. Klasik savaş suçu tanımı dahi bu alçaklığı açıklamaya yetmiyor.
  • Siyonis işgalci İsrail’in Gazze Şeridi’nin merkezindeki Nuseyrat kampındaki bir evi hedef alan bombalamasında ölenlerin sayısı 18’e yükseldi. Bu 18 Filistinlinin çoğu çocuk!
    İsrail ahlaksızlığı Filistin halkına karşı sürdürdüğü katliam operasyonunda çocukları ve bebekleri özel olarak hedef alıyor. Çocukları katlederek halkı teslim alabileceğini zannediyor.
  • İşgal güçleri Cenin’deki İbn Sina Hastanesi’ne baskın düzenledi, sağlık personeli ve ambulans ekiplerine saldırdı ve çok sayıda kişiyi tutukladı.
Sosyal ağlarda paylaşın