AKP faşizminden wc’ye gözaltı

AKP faşizmi Akbelen halkının direnişini kırmak için her türlü aşağılık yönteme başvuruyor. Bir tekele peşkeş çekmek için komple halka savaş açan AKP faşizmi karşısına çıkan halka, kaç yaşında olduğuna bakmadan, çocuk yaşlı, kadın erkek herkese saldırıyor. Biber gazı, jop, tazyikli su gibi işkencelerle halkı sindirmek, direnişi bitirmek istiyor. Tek derdi Akbelen’i halka rağmen madene dönüştürmek. Ormanın katledilmiş olması, bölgede yaşayan halkın karşı çıkıyor olması, toprağını vermiyor olması AKP faşizmini ilgilendirmiyor. TEK DERDİ TALAN!

En son direnen halkın tuvalet ihtiyacını engellemek için seyyar tuvaletlerin etrafını jandarmayla çevirdi. ONLARCA JANDARMAYA TUVALET ÖNÜNDE NÖBET TUTTURDU. Halka karşı düşmanlıktan başka bir şey gütmeyen AKP faşizminin kendi jandarmasına da saygısı yok. Onlarca jandarmasını tuvalet önüne dikip halkın ihtiyacını karşılamasına engel olmaya çalıştı.

Tuvaletler önüne jandarmaların dikilmesi, halkın tepkisine yol açarken, “jandarma tuvaletleri de gözaltına aldı” şeklinde yorumlar yapıldı. Halk “tuvaletleri serbet bırakın” sloganı atarak AKP faşizminin alçaklıkta geldiği noktayı gözler önüne serdi…

Sosyal ağlarda paylaşın