Yürütme durdurulmuş ne gam! AKP yargısı Cengiz Holdin’in hizmetinde.

Bodrum Belediyesi, Cengiz Holding tarafından Cennetkoy’da yapımına başlanan projenin inşaat ruhsatını iptal etti. Ancak Cengiz Holdin’in buna karşı açtığı davada mahkeme, ruhsat iptal kararının yürütmesini durdurdu.

AKP faşizminin milyarlarına milyarlar katması için devletin tüm organlarını işlettiği Cengiz Holding’in patronu Mehmet Cengiz’i halka ettiği küfürlerden hatırlıyoruz.
Aslında Mehmet Cengiz değil sadece halka küfür eden. AKP faşizmi de her yaptığıyla, tekellerin servetlerine servet katarak halka küfrediyor aslında. Ki ara ara açıktan küfürlerini de savuruyorlar Mehmet Cengiz gibi. Erdoğan’ın anamızı ağlattınız diyen çiftçiye “anannı da al git”, Somalı madenci yakınına “israil dölü”, depremde yakınlarını kaybedenlere devlet yok dedikleri için kullandığı “adi, ahlaksız, namussuz” demesi örnek gösterilebilir.

Bodrum’da yapmak istediği inşaatın ruhsatının iptal edilmesinin üzerine “mahkemenin aldığı bu karar ile mevzuata açıkça aykırı davranmış olup bu hukuka aykırı” açıklaması yapan Cengiz Holding karara itiraz etti.

Tüm mahkemelerin Cengiz Holding gibi yağmacıların hizmetinde olduğu ülkemizde bu itirazın gereği yapıldı. Ruhsat iptalinin yürütmesi durduruldu.
Ülkemizde nerde bir güzellik, nerde yeşil, nerde ormanlık alan görseler akıllarına inşaat, arsa talanı gelen yağmacıların en önde geleni Cengiz Holding gücünü AKP faşizminden alıyor. AKP’nin yargısı bir kez daha kimin hizmetinde olduğunu gösterdiği bir karar alarak, halka karşı işlediği suçlara bir yenisini eklemiş oldu…

Sosyal ağlarda paylaşın