Yüreklerimiz Dağlanıyor… Bu Son Olsun

Her gün intihar haberleri ile yüreklerimiz dağlanıyor. Daralmışlar, umudunu yitirmişler, çaresiz olduğunu düşünenler  gündeme gelen intiharlar ile artık intiharı çare olarak görüyor.

Ali Kabasakal ismi düştü ülke gündemine. Eşinin alış verişe gidelim demesine param yok diyemediği için canına kıydı Ali Kabasakal.  
Cebinde sadece 1 buçuk TL çıktı.

İntiharlar, intiharları tetikliyor.

Mücadele edenler mücadele etmeyi tetiklemeli intiharlar intiharları değil.

İntihar edenleri değil mücadele edenleri izleyin.

Yokluğun sebep olduğu sorunlar karşısında çareyi intihar etmekte bulanları değil ülkenin her yerinde işi, onuru, ekmeği için mücadele edenleri takip etmektir çare. Onlar gibi mücadele etmek.

Bir Yüksel direnişçisi Nazan Bozkurt’un Ali Kabasakal’ın intiharı üzerine sosyal medya hesabından paylaştığı duygularına katılmamak mümkün değil:

Nerdeyse bütün memleketin boğazında yumru olup kaldın. “Param yok” diyemediğin için intihar etmene sebep olan sendeki gururun zerresi onlarda olsaydı..
o asalaklarda! Ciğerimiz yanıyor. İliklerimiz bile öfkeyle doluyor. Fotoğrafına bir kaç saniyeden fazla bakabiliyor mu insanlar bilmiyorum. Nefesim daralıyor. Senden çaldıklarıyla sürdükleri sefa sonları olsun! Yedikleri senin rızkındır, zehir zıkkım olsun! Başlarında paralansın sarayları saltanatları! Boğazlarına dursun 1000 liralık bardaktan içtikleri su! Milyonluk makam arabaları onların tabutu olsun!
Resmine bakamıyorum resmine! Sana bunu edenler kendi çocuklarını gömsün! Daha ne desek içimiz soğur ki?!

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.