Türkiye Ve Avrupa’da 31 Mayıs’ta 1 Günlük Açlık Grevi Çağrısı


İki halkın avukatını ve iki özgür tutsak tarafından sürdürülen ölüm orucu direnişini destekleme eylemleri devam ediyor.

31 Mayıs’ta Direnişçiler Meclisi’nin çağrısıyla hem Türkiye’de, hem Avrupa’da bir günlük destek açlık grevi yapılacak. 31 Mayıs’taki destek açlık greviyle ilgili çeşitli kurumlar tarafından çağrılar yapıldı.

Avrupa Grup Yorum Gönüllüleri: “Yaşamak Hak, Yaşatmak Görevdir!”

Yüksel Direnişçileri Ölüm Orucu Direnişçilerin açlığını paylaşmak için, talepleri taleplerimizdir diyerek 31 Mayıs Pazar günü 1 Günlük destek Açlık Grevindeler ve tüm halkımızı dayanışmaya ve sahiplenmeye çağırıyorlar. Bizler de Avrupa Grup Yorum Gönüllüleri olarak “Yaşamak Hak, Yaşatmak Görevdir!”diyerek destek Açlık Grevine katılıyoruz. Halkın Avukatları Ebru Timtik’in ve Aytaç Ünsal’ın, Devrimci Tutsaklar Didem Akman ve Özgür Karakaya’nın açlıklarına ortak olalım, onları yaşatalım!
31 Mayıs destek Açlık Grevinde 1000’ler olalım!
DİRENİŞİ AÇLIĞIMIZLA BÜYÜTÜYORUZ!
YAŞASIN ÖLÜM ORUCU DİRENİŞİMİZ!
HALKIN AVUKATLARINA VE DEVRİMCİ TUTSAKLARA ÖZGÜRLÜK!
ADİL YARGILANMA TALEBİ HAKLI VE MEŞRUDUR!
TALEPLERİMİZ KABUL EDİLSİN!

Direnişler Meclisi: “Adalet arayan herkes için destekte olacağız.

Adalet için iki avukat; Ebru Timtik 149, Aytaç Ünsal 118 gündür ölüm orucunda. Onların talebi adalet arayan herkes için. Direnişler Meclisi olarak yarın “talepleri talebimizdir” diyerek biz de destek açlık grevinde olacağız. Sizi de onların talebini sahiplenmeye çağırıyoruz.

Avrupa Halk Cephesi: Direnişler Meclisi’nin 1 Günlük Açlık Grevi Çağrısını Destekliyoruz

Direnişler Meclisi, süren ölüm orucu direnişlerini desteklemek için 31 Mayıs’ta 1 günlük destek açlık grevi çağrısı yaptı. Halkın iki avukatı, Aytaç Ünsal ve Ebru Timtik, iki özgür tutsak, Didem Akman ve Özgür Karakaya, adalet için, özgürlük için, baskısız, zulumsuz bir ülke için ölüm orucunu sürdürüyorlar. Talepleri haklı ve meşrudur. Her gün açlığın koynunda ölüme yürüyenleri yalnız bırakmamalıyız. Avrupa’da beş kez, kitlesel açlık grevleriyle direnişleri sahiplendik. Direnişler Meclisi tarafından yapılan bir günlük açlık grevi çağrısını da destekliyoruz. Avrupa’daki Halk Cepheliler, ve Grup Yorum’un, Halkın avukatlarının mücadelesini sahiplenrenleri, bu destek açlık grevine katılmaya çağırıyoruz. En geniş şekilde örgütleme imkanı sınırlı da olsa, Direnişler Meclisini ve ölüm orucu direnişçilerini 31 Mayıs’ta yalnız bırakmayacağız. Her bölgeden bir destek ve dayanışmayı örgütleyebilmeliyiz. Dayanışma ve sahiplenme, zalimlere karşı en güçlü silahlarımızdan biridir. Bu silahı elimizden bırakmayalım.

Belçika Halk Cephesi: Ölüm Orucu Direnişçileri İçin 31 Mayıs’ta 1 Günlük Destek Açlık Grevine Çağrı

Belçika Halk Cephesi Ölüm Orucu Direnişçileri İçin 31 Mayıs’ta 1 Günlük Destek Açlık Grevine Çağrı. Direnişçiler Meclisinin Çağrısıyla bizlerde Halkın Avukatları ve Özgür Tutsaklar için 31 Mayıs’ta açlık grevindeyiz.

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.