Türkiye Devleti ile Müslüman Kardeşler İşbirliği

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın Müslüman Kardeşlerle işbirliği içinde olduğu, bir çok yerde yazıldı belgelendi. Bunun son örneği İdlib`den geldi.

İdlib’de Muhammed Mürsi Çadır Kenti kuruldu.

Sadakatası Derneği ve Fetih İlim Eğitim Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Fetihder), Suriye’nin İdlib kentinde Türkiye sınırına sığınan sivillere yardım faaliyetleri kapsamında 150 çadırdan oluşacak Muhammed Mürsi Çadır Kenti’nin 60 çadırdan oluşan ilk etabının açılışını gerçekleştirdi.

Sadakatası Derneği Genel Başkanı Kemal Özdal, AA muhabirine yaptığı açıklamda, Suriye’de pek çok kez insanlık dramına şahit olduklarını belirterek, “Son süreçte sınırımıza sığınan yardıma muhtaç ailelerin konaklayabilmesi için Fetihder ile beraber 150 çadırdan oluşan Muhammed Mürşi Kampı’nın ilk etabının açılışını gerçekleştirdik.” dedi.

Sadakatası derneği üyesi Fatih Bolcan « Derneğimiz dünya genelinde Asya, Avrupa ve Afrika’da 32 ülkede Ramazan ve Kurban organizasyonlarının yanı sıra Suriye’de iç savaşın başladığı günden bu yana Suriye içinde ve ülkemizde yaşayan muhtaç mültecilere acil yardım faaliyetlerimizi aralıksız sürdürmekteyiz. Dini Bilgiler Eğitim Seti projemiz özellikle dini eğitim imkâni kısıtlı olan bölgelere yönelik bir proje. Kuran-ı Kerim, Siyer-i Nebi ve İlmihal kitaplarına ulaşamayan bölgelere kendi yerel dillerinde basılmış setleri hediye ediyoruz.»diyor.

Fatih Bolcan AKP eski Milletvekili Mustafa Baş`ın damadı. 7- 14 Temmuz 2012 tarihlerinde 7. si yapılan Uluslararası Küçükçekmece Gol Festivali`nin Organizasyon İhalesi kayınpeder aracılığı ile kendisine verilmiş.

Bunun dışında AKP Beykoz İlçe Başkanlığı Sadakatası derneğine burada listesini çıkaramayacağımız koliler, çuvallar dolusu «yardım» lar yapmış.

2010 yılında kurulan bir derneğin 9 sene içinde 32 ülkede okullar, lojmanlar, evler yaptırabilmesi, çadır kentler kurabilmesi, bedava kitaplar bastırıp dağıtabilmesi için milyonlara ihtiyacı var. Dernek, başkanından üyelerine kadar AKP milletvekilleri ve yakınlarından oluşunca bütün kapılar ardına kadar açılıyor elbette.

Fetih-der derneği hakkında  Nakşibendi tarikatına aittir demek sanırız yeterli olacaktır.

Çıkar çatışmasına düştükten sonra FETÖ ile yollarını ayıran AKP hükümeti, dini kullanarak iktidarını sürdürmek çizgisinden vazgeçmedi; hem tarikatlarla, hem de Müslüman Kardeşler çizgisindeki terör örgütleriyle yakın ilişkisini sürdürüyor.

Ülkemizde iş cinayetlerine kurban ettikleri çocuklarımızdan çaldıklarını, tüm işçilerimizin emeğinden aldıklarını Müslüman Kardeşleri güçlendirmek için kullanıyor.

Suriye Devleti, kendi toprakları içindeki İblid’te, işbirlikçi gerici terör örgütleriyle savaşırken, insani yardım adı altında terör örgütlerine yardıma koşanlar arasında Türkiye’nin yanısıra, emperyalistlerin de olması hiç te şaşırtıcı değil.  Türkiye Rusya ile birlikte farklı bir politika izliyor görünse bile esasında safını hiç değiştirmedi; başından beri başını ABD’nin çektiği koalisyon devletleri denilen emperyalistlerin tarafında yer aldı, yer almaya da devam ediyor.

Müslüman Kardeslerle ilgili detayli bilgi icin bakiniz:  https://gercekhaberajansi.org/misir-mursi-mi-sisi-mi/

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.