Süleyman Soylu Alçak Namussuz Olduğunu İtiraf Etti!

İçişleri Bakanı Soylu, Ankara’da Emniyet Genel Müdürlüğü İl Emniyet Müdürleri ile video konferans yöntemiyle yıllık değerlendirme toplantısı yaptı.

Video konferansta her önüne gelene terörist dedi. Her önüne gelene alçak terörist diyerek küfürler tehditler savurdu.

Yaptığı konuşmada, tüm ülkede bilinen bir gerçeği; çıplak aramayı gündeme getirenlere, var olduğunu söyleyenlere şu ifadeleri kullandı: Çıplak arama’ iftirasını atmak alçaklık ve namussuzluktur. Bunu Meclis kürsüsüne taşımak da kelimenin tam anlamıyla acizliktir” 

Konuşmasının devamında ise az evel söylediğini unutmuş olacak ki şöyle dedi: ”Cezaevinde çıplak arama yapılsın mı yapılmasın mı?’ yönetmelik var… Jandarma olarak kolluk olarak aramalarda görevimiz var ama esas meseleler doktor nezaretinde yapılır. Arkadaşlar, telefonlardan uyuşturucuya, suç aletlerinden sim kartlara kadar her türlü cezaevine girerken, binlerce maddenin, suç unsurunun yakalandığı meseleler ortada. Tabancalar… Tamam. Karakollarda polis amirliklerinde kesinlikle bu söz konusu değildir. Ama cezaevlerinin kendisine ait bir güvenlik anlayışı söz konusudur.”

Ülkede kolluğun olduğu her nokta çıplak arama işkencesinin yapıldığı yere dönüşebiliyor. Bununla ilgili basın haberle doludur. Ancak bu gerçek öylesine biliniyor ki, Süleyman Soylu gibi adi yalancıların söylediği kaba saba yalanlarla gizlenmesi mümkün değil.

Yaptığı konuşmanın başında çıplak arama iddialarına iftira diyerek dile getirenlere alçak namussuz diyen Soylu, konuşmasının devamında kendi küfürünün hedefi oluyor. Kendine alçak ve şerefsiz diyor.

Sosyal ağlarda paylaşın

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.