Soysuz Süleyman : İşkence varsa boş kağıda imza atarım

Mafya artığı Sedat Peker’in anlattıklarıyla ortaya saçılan gerçeklerden sonra Sedat Peker beslemesi Soysuz Süleyman mı denmeli yoksa tersi mi pek önemli değil artık,  Ama, mafya artığının açıklamalarının kendisini her anlamda layık olduğu yere yani lağıma götüreceği kesin.  Hakkında yapılan iddialardan aklanıp kurtulmak için bir canlı yayın ayarlandı. Haber Türk kanalında ayarlanan yayında güya muhalif 4 gazetecinin sorularını cevaplayacaktı ancak tüm ülkenin gözleri önünde bir skeç oynanıyordu. Tek görülen Soylu’nun kendini sıyırmaya çalışması ve deliğe süpürülmemek için Tayyip Erdoğan’a gönderilen mesajlardı.

Yalan, programın özet tanımıydı. Soysuz Süleyman programı yalanlarını anlatmak için düzenlemişti.

Soylu’nun halk düşmanlığı, halka karşı işlediği suçlar öyle kolay kolay yalanla kapatılacak, gizlenecek türden değil.

O yüzden her yalanı hemen açığa çıkıyor.

En kuyruksuz yalanı ise  “İşkence varsa boş kağıda imza atarım” yalanıydı.

84 milyonun gözlerine baka baka yalan söylemenin adı artık : Soysuzca Yalan Söylemek!

Sokak ortasında işkencenin yapıldığı  ve bunun kameralara yansıdığı yüzlerce olay yaşandı çok yakın geçmişte. AKP’nin yeni oluşturduğu Bekçi yapılanması her gün sokaklarda terör estiriyor.

Bundan da vazgeçtik UTANMAZ SÜLEYMAN. Aşağıdakilere cevap ver bakalım:

Sadece Halkın Hukuk Bürosu’nun twitter sayfasından verdiği örnekler salladığın yalanın ne kadar kuyruklu olduğu, ne kadar utanmadan söylendiğini gösteriyor:

26 Nisan tarihinde Adlı Tıp Kurumu önünde gözaltına alınan Hasan Basri Yıldız’a yapılan işkence.

Adil yargılanma hakkı için 215 gün ölüm orucu yapan Avukat Aytaç Ünsal’a henüz tedavisi sürerken Edirne Emniyet Müdürlüğünde 2020 yılının Aralık ayında yapılan işkencenin fotoğrafı.

Şu an tutsak olan Avukat Barkın Timtik’e 2017 yılında yapılan işkencenin fotoğrafı.

Grup Yorum üyesi müvekkilimiz Bergün Varan’a 2017 yılında yapılan işkencenin fotoğrafı

Ayten Öztürk’e yapılanlar: 898 yara!

Hapishanelerde kol bükmeler kol kırmalar!

Nazan Bozkurt’a işkence yapan polisin “devrem silersin” ricasını duymayan kalmadı ülkemizde.

Daha o kadar çok örnek yazılabilir ki. Ancak yukardakiler bile Soysuz Süleyman’ın atacağı imzalarla boş kağıdı doldurur, imza atacak yer bırakmaz.

Ayrıca sende öyle boş kağıda imza atacak onurun zerresinin olmadığını artık tüm dünya biliyor. Utanmazlığın o hale gelmiş ki yalan söylerken sıkılmıyorsun.

İşkence faşizmin vazgeçemeyeceği yönetme araçlarından birisidir. Hiç işkence yok denilen dönemlerde dahi işkence bitmemiş, sistematik şekilde halka ve devrimcilere yapılmaya devam etmiştir.

İşkence insanlık suçudur. Ve bu suçu AKP iktidarı, ve halen Soysuz Süleyman işlemeye devam ediyor.

İşkence suçunun zaman aşımı da yoktur…

Aşağıda son bir sene içerisinde basına yansıyan fotoğrafları yayınlıyoruz. Soysuzun yalanını açığa çıkartmaya ihtiyaç yok çünkü yalanın “Soysuzca Yalan Söylendiğinde” yalan olduğu ortaya çıkar. Bizimki sadece hafıza tazelemek adına:

Sosyal ağlarda paylaşın