Siyonist İsrail yardım konvoyuna saldırdı,en az 400 Filistin’li katledildi.

Ortadoğu(GHA)
İsrail askerleri, bugün yardım konvoyunu bekleyen insanlara saldırdı ve en az 400 Filistinlinin öldüğü bildirildi.
İsrail, emperyalist ülkelerin desteğiyle hareket ediyor. Gazze Şeridi’ndeki açlığı derinleştirmek için çocukları için geçim kaynağı arayanları hedef alıyor.
Gazze’deki medya ofisi, İsrail’in açlık politikasını yoğunlaştırdığını ve bugün Kuveyt kavşağında yardım bekleyen Filistinlileri bombaladıktan sonra çok sayıda insanın katledildiği duyurdu.
Ofis, saldırılarda ölenlerin sayısının 400’ü aştığını ve 1.300’ten fazla kişinin yaralandığını belirtti. İşgalin, uluslararası toplumun* sessizliğiyle teşvik edildiğini ve Filistin halkının acılarını sona erdirme konusunda ciddiyetten yoksun olduğunu vurgulayarak İsrail’in suçlarını sürdürdüğünü ifade etti.

Emperyalizm Filistin halkına yardım şovları yapa dursun, katil siyonist İsrail yardım bekleyen halkın üzerine bombalar yağdırıyor. Katliam sürerken Filistin halkına yardım iğrenç bir demagojiden başka bir şey değildir…

  • Uluslararası toplum ifadesi Gazze’deki medya ofisinin ifadesidir. Emperyalizmdir teşvik eden. Filistin halkını katlettiren. Toplum ifadesi kesinlikle doğru değildir.

GHA

Sosyal ağlarda paylaşın