Selçuk Kozağaçlı’dan Akın Gürlek’e Tarihi Cevap: “Sadece sizi değil temsil ettiğiniz herşeyi, temsil ettiğiniz ahlaksızlığı … red ediyorum”

Selçuk Kozağaçlı’dan Akın Gürlek’e  Tarihi Cevap

“Sadec sizi değil temsil ettiğiniz herşeyi, temsil ettiğiniz ahlaksızlığı … red ediyorum”

Akın Gürlek’in başkanlık ettiği mahkemelerde yeminli tetikçiliği konuşuluyor bugünlerde.
Akın Gürlek isminin geçtiği her hangi bir yargılama olduğunda orada ağır ceza verilecektir demek yanlış olmaz. Zaten kendisi de o görevi ifa etmek için atanmıştır.

Kesin olan şudur ki, katıldığı hiç bir davada hukuk kurallarına uymaz. Yaptığı tek şey AKP iktidarının vermesini istediği cezayı vermek. AKP’nin intikamını almaya yeminli bir tetikçidir. O bir emirdir aldığı ve her koşulda emir yerine getirilmelidir.

AKP ve esas olarak erdoğan, mevcut yasalar ile hapishaneye yollayamayacağı insanların davalarına Akın Gürlek’i tayin eder. Ve Akın Gürlek de gereğini yapar ve emri uygular. Orada savunma yapmak, delil sunmak, suçsuzluk kanıtlamak gibi fiillerin hiç bir anlamı yoktur çünkü kelimenin tam anlamı ile yargılanan “ağzıyla kuş tutsa” bile erdoğanın verilmesini istediği ceza verilecektir.

Halkın Hukuk Bürosu ve Çağdaş Hukukçular Derneği avukatlarının yargılandığı davada da aynı şey yaşanıyordu. Keyfiliğin tüm dünyadan katılan avukat ve hukuk örgütleri mensuplarının önünde utanmazca yapıldığı mahkeme salonunda Selçuk Kozağaçlı mahkeme başkanının yüzüne gerçekleri bir tokat gibi yapıştırdı.  Yayımladığımız video tarihi bir belgedir: Faşizmin mahkemelerinde keyfiliğe hakettiği cevabı veren bir tek DEVRİMCİLERDİR:

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.