Sanata ve Sanatçıya Özgürlük Konserine Son 2 Gün!

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi

11 Nisan Cumartesi günü Sanat Meclisi’ nin Grup Yorum’la dayanışma için yapacağı konsere son 2 gün kaldı.

İnternetten yapılacak olan konser saat 20:00 da yapılacak. Konsere: Direnişçiler Meclisi, Efkan Şeşen, Erdal Bayrakoğlu, Grup Munzur, Grup Yorum ve Pınar Aydınlar gibi pek çok sanatçı ve grubun katılacağı açıklandı.

Helin Bölek ölüm orucu direnişinin 288. Gününde türkülerini özgürce söyleyebilmek için şehit düştü. İbrahim Gökçek ise aynı taleplerle 297 gündür direniyor. Grup Yorum’ un birçok üyesi hapishanelerde, arama listelerinde. Yani ülkemizde ne sanat ne de sanatçı özgür. Helin Bölek bunun için hem sanatını özgür yapabilmek hem de arkadaşlarının özgürce sanatlarını yapabilmesi için şehit düştü.

Ülkemizde sanat ve sanatçılar bu kadar yoğun baskılar altındayken Sanat Meclisinin yaptığı bu konser büyük önem taşımakta.11 Nisan cumartesi günü saat 20:00’ de yapılacak bu konseri bütün halkımızın izlemesini öneririz.

Konsere Katılacak Olanlar:

ADALILAR, AHMET TELLİ, ALİ EKBER EREN, AVNİ SAĞLAM, AYLA YILMAZ, BANDA BASSOTTI, CEVDET BAĞCA, DEFNE HALMAN, DİRENİŞLER MECLİSİ, EFKAN ŞEŞEN, EKREM ATAER, ERCAN AYDIN, ERDAL BAYRAKOĞLU, FATİH GEZER

FERHAN ŞENSOY, GRUP İSYAN ATEŞİ, GRUP MUNZUR, GRUP YORUM, GÜLSEVEN MEDAR, İBRAHİM KARACA, MEHMET ESATOĞLU, MEHMET ÖZER, MUZAFFER GEZER, PINAR AYDINLAR, SERHAD RAŞA, YALÇIN DÖNMEZ, YAŞAR GÜNDEM

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.