RAKAMLAR MEZARLIĞI; Siyonizmin Cenazelere İşkencesi

İsrail Yüksek Mahkemesi, 2019’da İsrail askerleri tarafından öldürülen Filistinlilerin cenazelerinin alıkonulması uygulamasının “esir takasında pazarlık konusu yapmak için sürdürülmesi” yönünde karar vermişti. İsrail, bu karar doğrultusunda, ailesine teslim etmediği Filistinlilerin naaşını “Rakamlar Mezarlığı” adı verilen ve üzerinde isimler yerine yalnızca rakamların bulunduğu mezarlara gömüyor.

Siyonizm Ebu Hamid’in Cenazesine Elkoydu
İsrail yönetimi, son olarak hapishanede katlettiği Filistinli tutsak Ebu Hamid’in naaşını gasp etmeye karar verdi. Karara göre Hamit’in naaşı ailesine teslim edilmeyecek.
İsrail ordu radyosunda yayınlanan açıklamada İsrail Savunma Bakanı Beny Gantz’ın “Ebu Hamid’in (50) naaşını ailesine teslim etmeme kararı aldığı” belirtildi.

İsrail Siyonizmi, sırtını emperyalistlere dayamış olmanın cüretiyle, bugüne kadar baskı ve zulümde hiçbir sınır tanımayan bir zorbalığın uygulayacısı oldu. Siyonist katliamcı işgalci İsrail yönetimi, bugüne kadar tüm faşist yönetimlere “örnek” olan kararlar, politikalar ve yöntemler geliştirmiştir. İşkenceyi yasallaştırmaktan yerleşimcileri katliam izni vermeye kadar her yöntemi uygulamıştır. “Rakamlar mezarlığı” da İsrail siyonizminin cenazelere ve şehit ailelerine işkencesinin bir biçimidir.
Siyonizm, isimlerini yazmayıp, onları birer rakama indirerek, onları “hiç”leştirmek istiyor. Ama bu onun asla başarılı olamayacağı bir politikadır. Filistin halkı şehitlerini unutmadığı ve mezar hakkı için, evlatlarının kemikleri için mücadeleye devam ettikleri sürece, bu politika dönüp İsrail’i vuracaktır.

Sosyal ağlarda paylaşın