Oğullar, Katledilen Anneleri İçin Direniyor!

Hatay’ın Samandağ ilçesinde AKP’nin polisi tarafından yapılan bir ev baskını sırasında kalp krizi geçirdiği an hastahaneye götürülmesine izin verilmediği için Edibe Özçelik 16 ocak tarihinde hayatını kaybetti.

Edibe Özçelik’in hayatını kaybetmesi üzerine oğullar Ümit Özçelik ve Servet Özçelik annelerinin ölmesine sebep olan, AKP’nin katil polislerinin yargılanması için 113 gündür Samandağ, Abdullah Cömert parkında yaşadıkları adaletsizliği Hatay halkına duyuruyorlar. Ümit Özçelik annesini katledenlerin cezalandırılması için 113 gündür direniyor ve adalet talebini haykırıyor. İçi boş bir dosyayla evine bir gece yarısı baskın düzenlenen ve annesinin cenazesine bile katılamayan Ümit Özçelik’in adalet mücadelesi sürüyor.

Her gün gerçekleştirdikleri eylemde işkenceyle gözaltına alınıyorlar, para cezaları kesiliyor ve çekim yapmaları engellenmeye çalışılıyor.

AKP’nin katil polisleri halkı katlediyor ve yargılanmıyorlar. Polis AKP’nin koruması altında. AKP iktidarı yaptığı adaletsizliklerin halka yansımasını istemiyor, ancak direnişler faşizmin adaletsizliklerini bir bir ortaya seriyor.

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.