MHP’nin Tek “Tutarlı” Olduğu Konu: Halk Düşmanlığı

TTB hakkında kanlı ağzını açan eli kanlı faşist MHP lideri Bahçeli halk düşmanlığından taviz vermiyor.

TTB’nin ülkede büyük bir salgına dönüşen Covid-19 hastalığı ile ilgili bilimsel verilere dayandırarak yaptığı açıklamaya karşı Devlet Bahçeli sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada en iyi bildiği şeyi yaptı: Tehdit.

Sağlık emekçilerinin hastalıkla mücadele ederken hayatlarını kaybetmesine, halkın yaşadığı can kayıplarının resmi rakamlarla gösterildiği kadarı ile bile 3 kat artmasına (ki gerçek rakamlar sağlık bakanlığının açıkladığı rakamlardan kat kat daha fazla olduğu biliniyor) ve salgının durdurulamamasına karşılık TTB “Yönetemiyorsunuz, tükeniyoruz” şeklinde kampanya başlatmıştı.

Halk düşmanı Devlet Bahçeli, partisinin varlık sebebi olan halkın örgütlü güçlerine karşı terör uygulama görevini yerine getirmek için kolları sıvadı. Ve yaptığı açıklama ile sağlıkçıları ve özellikle sağlıkçıların örgütü TTB (Türk Tabipler Birliği)’ ni hedef gösteren Bahçeli: “Türk Tabipler Birliği, bugünkü hassas dönemde, insan ve toplum sağlığı hakkında asılsız şaibe ve şüpheleri körüklemektedir. Bu nedenle sadece adında Türk bulunan Tabipler Birliği derhal ve gecikmeksizin kapatılmalıdır. Yöneticileriyle ilgili adli işlem yapılmalıdır.” dedi.

Yaptığı paylaşımlarda haddini de aşarak, elinin kanı ve halka olan düşmanlığının dışında hiç bir şeye sahip olmayan MHP şefi şu cümleleri sarfetti : “Türk Tabipler Birliği isimli ihanet oluşumu sözde artan vakalara, hayatını kaybeden insanlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza dikkat çekmek maksadıyla tüm sağlık kurumlarında siyah kurdele takacakmış! Bu teşebbüs zehirli ve zillet bir komplodur.Türk Tabipler Birliği Korona kadar tehlikelidir, tehdit saçmaktadır. Üstelik, hükümete yönelik ‘Yönetemiyorsunuz, ölüyor, tükeniyoruz’ eylemi haince bir tertiptir.”

Tarihi boyunca devletin kanlı sivil eli olma görevini eksiksiz yerine getiren MHP bugün de halka karşı devleti koruyor. Halkın her gün onlarcasının ölmesi, bugüne kadar onlarca sağlıkçının ölmesi onu hiç ilgilendirmiyor. Onu ilgilendiren gerçeklerin açıklanması. Gerçekleri açıklayan kim olursa her türlü yöntem kullanılarak susturulmalı. Sağlık emekçileri her şeye rağmen hastalıkla mücadele ederken yaşamlarını yitiriyor, onca olumsuz koşullara, yetersizliklere rağmen hastalıkla mücadele ediyor… buna rağmen eli kanlı Devlet Bahçeli Tabipler Birliğini tehlikeli, tehdit ve saçmalık olarak adlandırdığı yetmiyor, “yönetemiyorsunuz tükeniyoruz” kampanyasına da haince bir tertip yaftasını yapıştırıyor. Bu ülkeye, emperyalizm ile işbirliğinden,  ülkeyi emperyalizme satmaktan, devrimcileri öldürmekten, halkı kadın , erkek, genç yaşlı, bebek demeden katletmekten işkence etmekten başka bir şey vermeyen katil bir örgütün elebaşısı olarak ülkemizin onurlu hekimlerini temsil eden TTB’ye hain demek ancak ağzını yalanla açıp yalanla kapatan faşist Bahçeli’ye yakışır.

Bahçeli’nin yaptığı açıklamaya karşı gelişen tepkiye karşı bugün yaptığı açıklama ile ‘Yaptığım açıklamanın sonuna kadar arkasındayım. Türk Tabipleri Birliği derhal kapatılmalıdır. Aynı zamanda dediğim şudur; Bu birliğin yöneticilerinden hesap sorulmalıdır” dedi.

Bahçeli gibi eli kanlı bir faşistin tutarlı olabileceği tek bir konu varsa o da halk düşmanlığıdır. Bu konuda da kendisinden bekleneni yapmış halk düşmanlığından taviz vermeyerek şaşırtmamıştır.

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.