‘Küçük Amerika’da her gün yaşanan görüntüler

Erdoğan ve AKP’liler gibi işbirlikçilerin çok sevdiği Menderes ve onun Demokrat Partisi şu sloganı kullanıyorlardı zamanında:

“Türkiye’yi küçük amerika yapacağız”

Bunu söyleyenler ve ardından bu mirası devralan bütün düzen partileri ülkemizi küçük amerika yapmak için uğraştı durdu. Bu uğurda darbeler bile yaptılar.

İşbirlikçilikte onlardan geri kalmayan AKP iktidarı küçük amerika olma yolunda ABD emperyalizminin yolunda yürüyor. ABD’de geçtiğimiz günlerde bir siyah daha polis tarafından bütün dünyanın gözleri önünde, adeta canlı yayınla katledildi. Polis gözaltına alırken uyguladığı işkenceye bakınca Türkiye’de her gün tekrar tekrar yaşanan görüntülerle aynı olduğunu görürüz. Yüksel caddesinde bu işkenceler çokça yaşandı. Direnişçiler gözaltına alınırken yeri geldi saçları yolundu yeri geldi yüz kemikleri kırıldı. Kolları kırıldı. En ahlaksız tacizlere maruz kaldılar. Yüksel direnmeye, Küçük amerika sevdalıları, büyük amerikanın polislerinin yöntemlerini izleyerek saldırmaya devam ediyorlar. Her gün başka bir ilde polisin halka saldırısına, kurşun sıkmasına, yargısız infazlarına tanık oluyoruz. Dur ihtarına uymadı denilerek daha geçenlerde bir genç katledildi. Başka bir yerde polis çocukları silahlarla kovaladı.Her gün başka bir video düşüyor internete.

Küçük amerikanın polisleri bunlar. Türkiyeyi küçük amerika yapacağız diyen işbirlikçileri polislerin Kabesi Amerika olanların..Böyle olunca da Amerika’da yaşanan polisin saldırı görüntülerinin ülkemizde her gün yaşanılması şaşırtıcı değil.

Bu saldırı görüntüleri yenileri eklenmeye devam ediyor.
Antakya’da Polisin ev bakınında kalp krizi geçiren Edibe anne tedavisi engellenerek açıkça katledildi. Oğlu her gün Edibe anne için adalet istiyor. Kameralar önünde iskence yapıldığı görüntüler yayınlandı. Yükselde ise yine basın açıklamasına saldırı vardı

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.