İşte Emperyalist Kapitalist Dünyanın Yarattığı Tablo: Bebekler Çalınıp Satılıyor!!!

16 kasım günü BBC’de yayınlanan bir haberde Kenya’da evsizlerin bebeklerinin çalınıp satıldığı yazdı . Haberde  Kenya’nın başkenti Nairobi’de evsiz annelerden çalınan bebeklerin karaborsada satıldığı yazılıydı. Bebeklerin bazılarının büyü ayinlerinde kurban edilmek üzere satın alındığı belirtiliyor.

Haberde yine bebekleri kaçırıp 400 dolardan başlayan fiyatlarla satan şebekenin olduğu anlatılıyor.

Şüphesiz bebek hırsızlığı sadece Kenya’da yaşanmıyor. Açlığa yoksulluğa mahkum edilen tüm sömürge ülkeler her anlamda pazar oldukları gibi bebek ticareti için de emperyalist sırtlanlar için pazardır aynı zamanda .

Emperyalizmin egemen olduğu dünyada ilk defa karşılaşılan haber değil bu. Hatta konuyla ilgili bir çok belgesel ve film çekildi.

Evet, organ nakli için, seks köleliği için, zengin ailelere satmak için, uyuşturucu trafiğinde kullanmak için gibi bir çok sebepten dolayı çalınan bebekler annelerinin kucaklarından koparılıp alınıyor.

Dünyanın efendileri, emperyalistler, o dillerinden düşürmedikleri teknolojileri ile halkların yararına hiç bir şey  yapmazlar. Dünyanın öbür ucundan sineği vurduklarını iddia ederek halkları korkutmaya çalışırlar her zaman. Güçlerine karşı koyulamayacağı düşüncesini kafalara sokmayı isterler.  Teknolojilerinin halkları teslim alabilecek kadar gelişmiş olmadığı ve asla olmayacağı bir yana; bebek ticaretine engel olabilecek imkanları olduğunu söylemek için bir araştırma yapmaya gerek yok. Bunun için dünyada, halkların direnişlerini, mücadelelerini  bitirmek için sarfettikleri çabanın sadece bir kısmını sarfetseler bebek ticareti diye adlandırılan alçaklığı çok kısa zamanda bitirirler.  AMA YAPMAZLAR! YAPMAZLAR ÇÜNKÜ ÇALINAN BEBEKLERİN ORGANLARINI KENDİLERİ İÇİN ALIRLAR. GENÇLEŞMEK İÇİN BEBEKLERİ LABARATUARLARDA KULLANIR, ÖLDÜRMEKTEN ÇEKİNMEZLER. ÇALINAN BEBEKLERİ SEKS KÖLESİ YAPAN BİZZAT KENDİLERİDİR.

Dünyada varolan, uyuşturucu, kumar, fuhuş, silah gibi gayrı meşru piyasanın tek hakimi emperyalizmdir. Dünyada bir çok ülkeyi “çocuk seks turizmi” için kullanan, çocuk köle ticaretine engel olmayan emperyalizmdir. Geçtiğimiz aylarda ABD menşeyli şirketlerin  internet üzerinden çocuk satışı haberleri çıkmıştı. Dünyada 8 yılda 104 bin çocuk kaybolmuş. Bu rakam bu alçak şebekelerin pazarının ne kadar büyük olduğunu gösteriyor. (#wayfair,  #trendyol  kelimelerinin yanına bebek ticareti, veya bebek yazıp googledan arama yapmak yeterli)

Emperyalizm ve kapitalizm insanlık düşmanıdır.  Kendi yaşamları için her türlü alçaklığı yaparlar. Bu konuda hiç bir insani ölçüleri yoktur. Nazi Almanya’sının meşhur işkenceci doktoru Mengele’nin bebekler üzerinden deney yapmasının üzerinden henüz bir kaç onyıl geçti. Bugün aynı emperyalizmin hakim olduğu dünyadayız. Belki Mengele’nin kullandığı yöntemle değil ama bir çok benzeri yöntem ve politikalarla dünyada heryıl hala yüzbinlerce çocuk, milyonlarca insan katledilmeye devam ediyor.

Yeryüzünden emperyalizm silinmeden, tüm izleri ile birlikte kazılıp yok edilmeden çocuk ticareti gibi insan aklının anlamakta zorluk çekeceği alçaklıklar bitmeyecektir. BBC’de çıkan haberin benzerlerine daha fazla rastlamamak için emperyalizme karşı mücadele etmek, savaşmak insanlık görevidir.

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.