İşkencecileri unutmayalım

Şakran hapishanesi Genel Müdür’ünden, idaresine, infaz memurlarına kadar işkenceciliği ayyuka çıkmış durumda. Özellikle devrimci tutsaklara uyguladığı işkence konusunda ölçüsüzlükleri ile tanınıyor Şakran hapishanesi. Kadın bölümü de Erkek bölümü de aynı mantıkla yönetiliyor.
Mustafa Koçak’ın da şehit düştüğü hapishane olan Şakran’ın Mustafa Koçak’a yaşattıkları halkın hafızalarına kazınmıştır.

En son dışarı çıkan haberlere göre, Grup Yorum üyesi Bahak Kızılaltun’un da kolu aynı şekilde işkence ile kırılmış ve halen tedavisi engellenmekte.

Bahar Kızılaltun’un kolunu kıran gardiyanların isimleri şu şekilde:

Hülya Aydın Çiftçi
Kebire Keleş
Ela Bayramoğlu
Serap Gündoğdu
Buse Çakıroğlu
Meltem Babaoğlu

Ayrıca sürekli olarak tutsaklara işkence yapılmasının sorumlusu olan:

Şakran Hapishane Müdürü Meltem Babaoğlu ve 2. Müdür Mehmet Karakaş!

Hapishane müdürlerinin keyfi engellemeleri sebebiyle tedavisi engellenen Bahar Kızılaltun felç olma tehlikesi ile karşı karşıya…

Halkımızın duyarlılığı, işkencecilere olan öfkesi bilinir. İşkenceciler hep gizlenme, fare gibi yaşamak zorunda kalmıştır. Çünkü her an halkın adaletinin kendilerini bulacağı korkusuna sahiptirler.
Bu korku yersiz değildir…

İsimleri teşhir ettiğimiz gardiyanlar yüzlerine tükürülmeyi bile hak etmedikleri kesin. Ancak TAYAD’ın yaptığı açıklamada da değinildiği gibi;
“…günü geldiğinde sümüklü mendil gibi buruşturulup atılacaksınız.

Ve asla işkence suçundan kaçamayacaksınız!

İşkence suçunda zaman aşımı yoktur.”

Sosyal ağlarda paylaşın