Halkımızın Ramazan Bayramını Kutlarız

Bu Ramazan Bayramı’nda sadece sevinç ve neşeyle değil, aynı zamanda mücadele azmiyle de dolu olduğumuzu belirtmek istiyoruz.

Filistin’de her gün onlarca çocuğun katledildiği, annelerin ağlatıldığı, bebelerin ışığının söndürüldüğü dünyamızda bayramların mutlu olması mümkün değil biliyoruz.
Ülkemizde aç çocukların sayısı her gün artarken bayramı kutlamamızın sebebi bayramlarımızın halkımızın birlik, beraberlik ve paylaşma özelliğine sahip yüzlerce yıllık geleneği olmasındandır.

Bizler, Gerçek Haber Ajansı olarak acıları paylaşmanın, adaletsizliğe birlikte göğüs gerip mücadele ve dayanışma içinde olmanın önemini biliyoruz. En güzel bayramları yaşayacağımız günler için mücadelemize devam etmekte kararlıyız.

Bulunduğumuz her yerde direniyor halkımızın umudunu büyütüyoruz.

Adaletsizliğin olduğu her yerde, haberlerimizle halkımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Çünkü bizler, halkın ve haklının sesiyiz.

Kucaklaşırken, sevinirken, birbirimize destek olurken, yaşadığımız zorlukları paylaşırken mücadele etmenin gücüne sahibiz. Mücadeleyi ve UMUDU büyüterek, en güzel bayramlar geleceğine inanıyoruz.

Haberlerimizi de bizler bu inanç ve azimle yapıyoruz.

Bize yönelik baskı, tehdit, sansür olmak üzere tüm baskıları halkımızın bize verdiği desteklerle aşıyoruz ve aşmaya devam edeceğiz.

Bizi bekleyen güneş gibi doğacak olan eşit özgür ve ille de bağımsız günlerimize olan inançla, mücadelemize ve halktan yana habercilik yapmaya devam edeceğiz. Halkımızın ekmek ve adaletle doyduğu günlere olan inancımızla Tüm Okurlarımızın Ramazan Bayramınızı kutlarız!

Gerçek Haber Ajansı Emekçileri

Sosyal ağlarda paylaşın