İşgalci İsrail’e karşı yapılan “Aksa Tufanı” eyleminin 41. günü

Aksa Tufanı ile dengesini kaybeden siyonist işgalci İsrail, Filistin halkına karşı toplu katliamını sürdürüyor. 15 Kasım tarihinde İsrail’in gerçekleştirdiği insanlık dışı katliamdan bize ulaşan bilgileri yayınlıyoruz:

  • İsrail işgal uçakları, Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Endonezya Hastanesinin çevresini ve Gazze Şehri’nin El Sabra mahallesindeki bir konut binasını bombaladı. Bu bombalamada 50’yi aşkın Filistinli katledildi.

  • Dünya Gıda Programı Gazze’deki gıda sistemlerinin çöküşü konusunda uyardı(!)
    Bu uyarılar olmadan da Gazze’de insani tüm ihtiyaçlara ulaşmak mümkün değil. Gazze’nin dışarıyla bağını kapatarak “yok etme” saldırısı yapan işgalci siyonist İsrail, gıdayı, suyu, elektriği… herşeyi Filistin halkını teslim almak için kullanıyor.

  • İsrail İşgal Güçleri Gazze’deki Şifa Tıp Kompleksi’ne yeniden baskın düzenleyerek binalarını yıktı ve ekipmanlarını imha etti. Bu şekilde İsrail katliamdan kurtulan yaralıların da tedavilerine engellemek, bu şekilde daha fazla insanı katletmek istiyor.
  • Siyonis işgalci İsrail’in Gazze şehrinin güneyindeki Salah Eldin Caddesi’ni bombalaması sonucu 9 kişi öldü ve çok sayıda yaralı var.

Sosyal ağlarda paylaşın