İran Devrim Muhafızları Ordusu 4 Maddelik Bildiri Yayınladı

İşgalci ABD askerlerinin bulunduğu Irak’ın el-Enbar ilindeki Ayn el-Esed hava üssünü onlarca füzeyle vuran Devrim Muhafızların Ordusu saldırının Amerikan güçleri tarafından öldürülen Kudüs Gücü Komutanı General Kasım Süleymani ve arkadaşlarının intikamının alınmasına yönelik olduğunu açıkladı. Açıklamada operasyonun adının “General Süleymani” parolasının ise “Ya Zehra” olduğu belirtildi.

İran Devrim Muhafızları düzenledikleri saldırıların ardından 4 madde barındıran bir bildiri yayınladı.

Yayınlanan bildirideki 4 madde şöyle;

1- Büyük şeytan, kan dökücü, müstekbir Amerikan rejimini uyarıyoruz. Yeni bir haydutluk, saldırı veya harekat karşısında çok daha acı verici ve ezici karşılık alacaksınız.

2- Üslerini terörist Amerikan ordusuna veren Amerikan müttefiki hükümetleri uyarıyoruz. Her neresi İran İslam Cumhuriyeti’ne yönelik düşmanca bir adıma kaynaklık ederse orası vurulacaktır.

3- Siyonist rejimi bu cinayette asla katil Amerikan rejiminden ayrı görmüyoruz.

4- Amerikan halkına, daha fazla zararı önlemek için Amerikan askerlerini bölgeden çağırmayı ve Birleşik Devletlere hakim olan insanlık dışı rejime yönelik artan nefretin bu ülkenin askerlerinin hayatını daha fazla tehlikeye atmasına izin vermemenizi tavsiye ediyoruz. 

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.