Hapishane Müdürlü, Polisli Çete Açığa Çıktı

Adana’da silahlı çete kurarak adam öldürme, 4 milyon 795 bin euroluk hırsızlık, tehdit, yağma, rüşvet ve şiddet kullanarak haksız kazanç elde eden 34 kişi tutuklandı.

-Bankalar arası para transferi yapan güvenlik şirketinden 4 milyon 795 bin euroluk vurgun

-Adam öldürme

– Tehdit

– Şantaj

– Yağma

– Haraç

– Çek senet dolandırıcılığı

– Rüşvet

– Şiddet  kullanarak haksız kazanç elde etmek gibi tespit edilen 54 olaya karışan 34 kişi gözaltına alınarak tutuklandı.

Tabii ki böyle bir çete olur da içinde polisin, bürokratın olmamasını beklemek için ülkemiz sisteminin gerçeğinden habersiz olmak gerekir.

Kimler yokki çetenin içinde:      

Kürkçüler Hapishanesinin müdürü. İşkenceleri, tehdit, ayakta sayım dayatması, köpekli arama gibi keyfilikleri ile meşhur Kürkçüler hapishanesinin müdürü Mehmet Çıtak. Böylesi bir halk düşmanından ahlaklı, erdemli bir davranış beklenilemez elbette. Zaten düzen de ahlak ve erdem sahibi birini hapishane müdürü yapmaz.

Kürkçüler Cezaevi Müdürü Mehmet Çıtak’ın, çetenin lideri olduğu öne sürülen ve yaklaşık 3 ay önce bankalar arası para transferi yapan güvenlik şirketinden 4 milyon 795 bin Avro’luk vurguna karıştığı ileri sürülerek tutuklanan Hasan B.’den cezaevinde daha iyi şartlarda tutulmak, kendi istediği koğuşa geçmek ve cezaevine giren çete üyelerini aynı koğuşa koyma karşılığı rüşvet aldığı iddia edildi.  Hem işkenceci hem de rüşvetçi bir hapishane müdürü faşizm ile yönetilen bir ülke gerçeğidir.

Polisin 74 kişiyi yakalamak için yaptığı operasyonda çetenin lideri Bodrum’daki villasında ele geçti.

Çetede 1 emekli 2 de görevli polis de var.

Çete elemanlarının evlerinde yapılan aramada 17 tabanca, 371 değişik çaplarda fişek, 6 av tüfeği, 54 dolu kartuş ve 1 kılıç ele geçirildi. Aramalarda silahların yanı sıra 95 bin lira tutarında çek, 37 bin 415 lira, 34 bin dolar ele geçirildi. Gözaltına alınan 65 kişiden 34’ü tutuklandı.

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.