Grup Yorum 22 Ağustos’ta Halkın Huzurunda…

Grup Yorum üzerindeki konser yasakları sürerken, Grup Yorum da yer yoldan halka ulaşmak için internet konserlerine devam ediyor. İktidar Grup Yorum’dan korkuyor. Tayyip Erdoğan, “Sanatçıların dedikleri bir kulağımdan girip ötekinden çıkıyor” dese de, sanatçıların gerçeği ve mücadeleyi anlatan sözleri, şarkıları, AKP’yi vuruyor. Grup Yorum’a uygulanan konser yasağı ve haber ambargosu, iktidarın korkusunun kanıtıdır.

Grup Yorum’un yoksul gecekondularda, Avrupa’da, sosyal medyada, dünyanın uzak diyarlarında verdiği her konser, AKP’nin “bir kulağından girip ötekinden çıkmıyor”; tersine, bir mızrak gibi AKP’nin faşist politikalarını delik deşik ediyor. 

Grup Yorum tarafından yapılan açıklamada, internet konserlerinin 22 Ağustos Pazar günü saat 20.00‘da yayınlanacağı belirtildi.

Konser, Sanat Meclisi İle Birlikte

Bu defaki internet konserinin bir farkı ise, konserin Sanat Meclisi ile birlikte yapılmış olması. Yorum tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi: 

“Sanat Meclisi ile birlikte gerçekleştirdiğimiz internet konserimiz, 22 Ağustos Pazar günü saat 20.00’da yayınlanacak. Tüm dinleyicilerimizi Pazar saat 20.00’da ekran başına çağırıyoruz.

Grup Yorum’a Özgürlük

Konser Yasaklarına Son!”

Sosyal ağlarda paylaşın