Gerçek Haber Ajansı Youtube hesabına yine kısıtlama

Emperyalist medya ve sosyal medya kuruluşları, NATO çıkarlarına denk düşmeyen yayın ve yayınlara her tür yöntemle saldırıyor. Sansür, kısıtlama, erişim engeli, yayından kaldırma, kanal kapatma gibi yöntemler NATO yanlısı olmayan tüm medya kuruluşlarına uygulanan yöntemler arasında. Hatta bununla da kalmıyor, bir kaç bin takipçisi olan sosyal medya hesaplarına dahi kısıtlama, erişim engeli, hesap kapatma gibi sansürün türlü çeşitlerini uygulamaya kadar götürüyorlar saldırılarını.

Youtube güya bir sosyal ağ. Sadece müzik, film değil bir çok amaç için kullanılıyor. Haber, canlı yayın, tanıtım, reklam, ders vs…  Youtube hesaplarından paylaşımlar yapılarak propaganda yapılıyor, düşünceler yayılmaya çalışılıyor. Tabi güya. Güya insanların diledikleri gibi düşüncelerini görüntülü ifade edebilecekleri bir alan. Ama her ne hikmetse emperyalizmin çıkarlarına ters düşen her hangi bir paylaşım, doğruluğu yanlışlığı araştırılmaksızın kaldırılıyor hatta hesaba engel koyuluyor. Ama emperyalizmin politikalarına hizmet ediyorsa yine aynı şekilde doğruluğu yanlışlığı araştırılmadan yayında kalmasında bir behis görülmüyor.

Gerçek Haber Ajansı’nın  youtube hesabından yayınladığı videolar defalarca kaldırıldı. Ayrıca yayın yasağı koyuldu. Hesabın silinmesi ile tehdit edildi.

Bundan önce Nuriye Gülmen ile ilgili yayınladığımız bir video “kin ve nefreti körüklüyor” gerekçesi ile yaıyndan kaldırılıp 1 hafta yayın yasağı gelmişti. Nuriye Gülmen’in emperyalizmi anlattığı video nefreti körüklüyormuş. Dünyada yaşanan açlığın yoksulluğun, savaşların, doğa katliamının sorumlusu emperyalizm demek kimin kin ve nefretini körüklüyor açık. Youtube’un patronunun da içinde olduğu bir avuç emperyalistin…

En son artık kantarın topuzunu iyice kaçıran Youtube, yayınlamak istediğimiz video daha 1 saat kalmadan, yayından kaldırdırıyor, yetmiyor hemen ceza veriyor. Bu sefer 3 hafta yayın yasağı getirildi.

Ukrayna ile ilgili tüm emperyalist medya tek ses gibi NATO borozanlığı yapıyor. Tüm dünyada neredeyse parmakla sayılacak kadar 5n 1k ilkesine göre yayıncılık yapan kuruluş var. Emperyalizm bu kadar  büyük medya organının, kitle iletişim araçlarının sahibi olmasına rağmen Gerçeği gizleyememekten korkuyor !!! Biliyor ki gerçeğin açığa çıkmak gibi engel olunamayan bir huyu var…

Geçtiğimiz günlerde tüm dünyada konuşulmaya başlanan ağaçlara insanların bağlanarak işkence eden Faşist Ukrayna askerlerinin görüntülerini Gerçek Haber Ajansı olarak yaptığımız habere ek olarak video şeklinde yayınlamak istedik. Ancak derhal yayından kaldırıldı. Biz yine de videoyu farklı şekilde sitemizden yayınladık.

Emperyalizmin kuşatmasını savunmayan, NATO’nun saldırganlığını, Ukrayna faşizmini şirin göstermeyen, Zelensky faşistine kahraman demeyen, Azov tugayları gibi Nazi yapılanmalarını direnişçi değil katil sürüsü gibi gösteren hiç bir video veya yayının yayınlanmasına izin vermiyorlar veya erişim engeli getiriyorlar.
Yayından kaldırdırırken veya “ceza” verirken de gerekçeleri öylesine keyfi ki : Rusya yanlısı yayın yapmak !

Size ne !

Sen faşizmin propagandasını yapıyorsun. İnsanların canlı canlı gözlerini oyan faşist katil sürülerini kurgularla, mizansenlerle kahraman gösteriyorsun da gerçekleri yazanlar Rusya yanlısı oluyor öyle mi ?

Varsayalım ki, Rusya yanlısı yayın yapılıyor. Bu seni ne ilgilendirir ? Hani sizin düşünce özgürlüğünüz. Hani ifade hürriyeti ?

Emperyalizm yalancı ve korkak.

Mao’nun dediği kartondan kaplan misali en ufak gerçeğin açığa çıkmasından korkacak kadar güçsüz.

Gerçek Haber Ajansı olarak biz ülkemiz ve dünya halklarına gerçekleri ulaştırmaya devam edeceğiz.

Sansürle, yalanla, gerçeğin gücünü engelleyemeyecek, Gerçek Haber Ajansı’nın sesini kısamayacaksınız. Gerçeğin sesi ne kadar cılız olsa da sizi korkutmaya yetiyor.

Biz gerekirse gerçeği duvarlara yazar size kabus olmaya devam edeceğiz.

Sosyal ağlarda paylaşın