Erdoğan’ın “yılın en iyi kaymakamı”ndan Halka : Çakallar, terbiyesiz herifler

Al ananı git, ulan, gözünüz doysun, İsrail dölü…

Bunlar AKP şefi Erdoğan’ın ağzından duyduğumuz halka karşı sarfedilmiş sözler. Tabii bunlar sadece bir kaçı. Küçük bir internet araştırması ile halka layık gördüğü küfürlerden birçoğunu bulabilirsiniz.

Erdoğan’ın elinden yılın en iyi kaymakam ödülünü alan Hatay Dörtyol Kaymakamı Ali Murat Kayhan korona virüsü denetimi sırasında çevresindekilere “Bu çakallara niye böyle yapıyorsunuz? Terbiyesiz herifler sizi ya. Size gösteririm, bundan sonra görürsünüz” şeklinde ifadeler kullandı. E Erdoğan’ın ödül verdiği kaymakam ne de olsa. Ne kadar halka düşmansa, ne kadar halkı aşağılamakta ustaysa ancak ödüle layık olunabiliyor AKP iktidarında. Erdoğan’ın ödül verdiği bir kaymakamın bu şekilde halka küfür etmesi şaşırtıcı değil.

Hatay Dörtyol Kaymakamı Ali Murat Kayhan, ilçede korona virüsü denetimlerinde minibüse fazla yolcu alan bir minibüs şoförüne yolcuları kastederek “Bu çakallara niye böyle yapıyorsunuz, ne biçim iş ya. Nerede ulan buranın sorumlusu. Çağır bir tane minibüsü gelsin bu vatandaşı götürsün. Terbiyesiz herifler sizi ya.” ifadelereni kullandı.


Sosyal ağlarda paylaşın