Erdoğan korumaları: Kendini sağa sola vurdu

Erdoğan’ın korumaları ve polislerin İstanbul Ortaköy’de işkence yaptığı avukat Sürenoğlu’nun işkence davasında savcı takipsizlik kararı verdi.

Avukat Sertuğ Sürenoğlu'nu darp eden Cumhurbaşkanlığı korumaları: "Kendini  sağa sola vurdu"

Avukat Sertuğ Sürenoğlu Erdoğan’ın korumaları tarafından işkenceye uğradı çünkü, Nisan 2019’da Erdoğan’ın da katıldığı bir düğün programında, İstanbul’daki Çırağan Sarayı yolunun kapatılmasına tepki gösterdi.  Avukatın  polis aracı içinde darp edildiği iddiasıyla açılan soruşturmada, Cumhurbaşkanlığı korumaları hakkında takipsizlik kararı verildi.

Avukat Sürenoğlu’nun şikayetçi olduğu polislerin, soruşturma aşamasında, kendilerini; Sürenoğlu’nun “araç içerisinde kafasını sert kısımlara vurduğu”, “kendini sağa sola vurduğu” ve “anormal davranışlar sergilediği” sözleri ile savunduğu ortaya çıktı. 

Tüm işkencecilerin ortak özelliğidir. Korkaktırlar. Alçaktırlar. Yalancıdırlar. Arkasına Erdoğan zorbasının gücünü alarak avukata işkence yaparken aslan, mahkemede yalancı fare gibi korkaktırlar. Yaptığını savunmak akıllarına bile gelmez. İşkencede katlettikleri insanlar için de aynı şeyi söylerler. Pencereden atlamıştır işkenceye uğrayan yada kendini asmıştır.

Mahkemeler işkencecileri aklamaya, işkencecilere cesaret vermeye, yollarını açmaya devam ediyor…

Sosyal ağlarda paylaşın