Emperyalist Haydutlar Örgütü NATO Brüksel’de Toplandı

Kapitalist emperyalist devletlerin Sosyalizmin dünyada güçlenmesine ve emperyalizme karşı verilen kurtuluş mücadelelerine karşı kurulan NATO 14 Haziran günü Brüksel’de toplandı.

NATO zirvesi öncesi devlet başkanarının ikili görüşmeleri oldu. AKP şefi Erdoğan da ikili görüşmelerde bulundu. İktidarda kalabilmek için emperyalist liderlerin desteğine ihtiyacı olan Erdoğan, geçmişte bazı konularda görünürde sürtüşme yaşadığı emperyalist ülke liderlerinin kapılarını aşındırdı. Ey Macron, Ey Merkel, Ey İngiltere diye sahte kabadayılık yaptığı liderler  ile kameralara pozlar verdi.  Erdoğan vıcık vıcık yağcılık akan sözde samimi pozlar vererek emperyalistlerle arasının iyi olduğunu göstermeye çalıştı. Deliğe süpürülmemek için  emperyalizme her türlü tavizi vereceğini gösterdi.

Aylar öncesinden randevu kapabildiği Biden ile görüşmesi 40 dakika sürdü Erdoğan’ın. 1 buçuk saat süreceğini öngörerek böbürlenmişti yalaka medyası. Görüşmeden sonra yaptığı açıklamada, alışıldık terör hassasiyeti demagojisine sığındı. Terör hassasiyeti diye diye başta ABD olmak üzere emperyalizme uşaklığını gizlemeye çalıştı. S 400’leri sözde ABD’ye rağmen almasının üzerinden kendini affettirebilmek için neredeyse takla atmadığı kaldı Erdoğan’ın.  ABD’ye ve diğer emperyalist ülkelere verdiği taavizlerin üzerine daha ne tür itaat sözleri verdiğini zaman gösterecektir.

Sosyal ağlarda paylaşın