Emine Erdoğan “İsraftan kaçının, ölçülü yaşayın”

Emine Erdoğan Halkla Dalga Geçiyor:  israftan kaçının, ölçülü yaşayın

Emine Erdoğan, kadın il müftü yardımcıları ve baş vaizlerle Beştepe sarayında düzenlenen öğle yemeğinde bir araya geldi.

Anadolu Ajansı’nda çıkan haberde Emine Erdoğan’ın öğlen yemeğinde yaptığı konuşmada : “İsraftan kaçınmak, ölçülü yaşamak, yeme içmeden tutun doğal kaynakların kullanımına kadar İslam, bize sürdürülebilir bir yaşamın sınırlarını çizer.” dedi.

AKP şefi Erdoğan’ın zevcesi olmanın dışında hiçbir vasfı olmayan Emine Erdoğan sürekli benzer toplantılar yapıyor. Ve bu yapılan toplantıların tüm masrafları devletin kasasından, yani halktan (ç)alınan vergilerden ödeniyor.
Bir kahvaltı için  1 milyon 80 bin TL harcayan Emine Erdoğan’ın düzenlediği öğlen yemeği programının bütçesinin kaç TL olduğu konusu henüz bilinmiyor.

Yemekte yaptığı konuşmada,  halkın büyük çoğunluğunun günlük tayınını bulmakta zorluk çektiği ülkemizde « israf »  konusuna değindi.

“Bugün en çok israf edilen şey sudur”

Günlük harcaması 4.5 milyon TL olan 1000 odalı sarayda düzenlediği toplantıda yaptığı konuşmada  « Mesela abdest alırken, önümüzde akıp giden bir ırmak bile olsa, bize o suyu israf etmeden kullanmamız tavsiye ediliyor. Ama bugün en çok israf edilen şey sudur… Dolayısıyla su gibi aziz bir kaynağın adaletli kullanımı, Allah’ın razı olacağı müminler olmanın da gerekliliği değil midir? » dedi.  

Müminler diye bahsettiği halkın israfından bahseden Emine Erdoğan’ın kolundaki çantalardan bir tanesi 50 000 dolar. Yazı ile ELLİ BİN DOLAR ! Sadece bir tanesi.

canta.jpg

Görgüsüzlüğün, ihtişamın, israfın konusu geçtiği her yerde,  akla ilk gelen isimlerden olan Emine Erdoğan’ın yurt dışı gezilerinde gittiği lüks mağazaları kapattırdığı biliniyor.  

Müsrifliği, görgüsüzlüğü, doymazlığı ile nam yapmış birinin  israftan bahsetmesinin halkla dalga geçmek, halkı ahmak yerine koymak, halkı aşağılamaktan başka anlamı var mıdır ???

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.