“Düzen siyasetçileri halkı değil, sadece kendisini düşünür!”

Son günlerde Ahmet Davutoğlu ile başlayan tartışmalar ile ilgili Okmeydanı Halk Meclisi bir açıklama yayınladı. Halkınsesitv’de (halkinsesitv1.org) yayımlanan açıklamayı olduğu gibi yayımlıyoruz:

Faşizmle Yürütülen Talan Düzenini Yıkalım Yerine Halkın İktidarını Kuralım!

Oligarşik Düzen Faşist Terör, Hırsızlık ve Yolsuzlukların Üstünü Örtme Üzerine Kuruludur!

Eski başbakan Ahmet Davutoğlu 23 Ağustos cuma günü, Sakarya’da sarfettiği “7 Haziran-1 Kasım arasını tarihten silmek istiyorlar’‘sözleri ile 7 Haziran- 1 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen kitlesel katliamların faili olduklarını üstü kapalı olsa da itiraf etmiştir.

Davutoğlu, 7 Haziran- 5 Kasım 2015 tarihleri arasında gerçekleşen katliamların suç ortağıdır. Davutoğlu’nun çıkışa geçmesi onun oligarşik düzende kendisini garanti altına alma çabasından ibarettir. Nitekim düzenin sahipleri çaldıklarıyla sefahat sürerken yoksul emekçi halkımız açlık sınırı ve altında yaşam sürdürmeye zorlanıyor. Bununla birlikte kadın cinayetleri, çocuk tecavüzleri, işsizlik bunalımları ve alacak verecek davası adı altında canların yitip gidmesi değildir umurlarında olan. Düzen siyasetçileri halkı değil, sadece kendisini düşünür!

Oligarşi içi iktidar çatışması AKP içinde eski ve yeni unsurlarıyla devam ediyor. Bu tür tartışmaların 1994’deki versiyonu ise Tansu Çiller ve Erdoğan arasındaki mal varlığı restleşmesidir. Lakin restleştikleri malvarlığı tartışmaları açığa çıkmadığı gibi bugün aynı gemide talan düzenlerini devam ettirmektedirler.

Halkımız!

Düzen, zenginlerin düzenidir! Zenginlerin düzeninde yoksul emekçi halka hayat yoktur! Bizi yönetsinler diye önümüze koydukları, CHP, AKP, MHP vb gibi partiler bu pislik düzenin besleyici unsurlarıdır. Bu düzeni besleyen hiçbir kuruma, partiye güvenmeyin, taraf hiç olmayın! Bırakın onları ilişkili en küçük STK’sına dahi üye olmayalım. Gelecek ellerimizdedir. Pisliği devrim temizler! Bu adaletsiz düzeni tüm pislikleriyle yıkmak, yerine halkın cumhuriyetini yeniden kurmak için Halk Meclislerinde birleşelim, mücadele edelim, kazanalım!

ADALET İSTİYORUZ!

KAHROLSUN, FAŞİZM!

AKP HALKA HESAP VERECEK!

PİSLİĞİ DEVRİM TEMİZLER!

DEVRİM İÇİN HALK MECLİSLERİ’NDE BİRLEŞELİM, MÜCADELE EDELİM, KAZANALIM!

OKMEYDANI HALK MECLİSİ

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.