Direnişler Meclisi; İleri Kızılaltun’u direnişimizle zulmün elinde alacağız

İstanbul (GHA)
AKP faşizminin hak ve hukuk tanımadığı, her fırsatta devrimcilere saldırdığı bir ortamda , 12 Aralık’ta yapılan AKP’nin polislerinin baskınlarında, ölüm orucu gazisi İleri Kızılaltun gözaltına alındı ve daha sonra tutuklandı. Bu haksız tutuklamalara ve komplolara karşı mücadele yürüten Direnişler Meclisi, İleri Kızılaltun’un serbest bırakılması için çağrıda bulundu.

Ajansımızın edindiği bilgilere göre; İleri Kızılaltun’un, faşist AKP polisleri tarafından keyfi bir şekilde tutuklandığı belirtilerek, Kızılaltun’un derhal serbest bırakılması talep edildi.

Direnişler Meclisi, yaptığı açıklamada, Ölüm Orucu Gazisi İleri Kızılaltun’un serbest bırakılması için başlattığı kampanyayı sürdürdüklerini belirterek, Kızılaltun’un serbest bırakılana kadar mücadeleye devam edeceklerini ve onu zulmün elinden direnerek alacaklarını vurguladı.

Devrimciliğin bir suç olmadığının altını çizen Direnişler Meclisi, bu tür komplolarla bizi sindiremeyeceklerini vurgulayarak, özgürlüğün bir lütuf olmadığını, İleri Kızılaltun’u direnerek ve bedel ödeyerek AKP Faşizminin elinden alacaklarını belirtti.
GHA

Sosyal ağlarda paylaşın