Dini Bütün Cumhurbaşkanı’na AYYAŞ DANIŞMAN

Yiğit Bulut, eğer denilebilirse”gazeteci” olarak tanındı.

İlk başta AKP’yi eleştiren bir tutumu vardı. Her en olduysa, birden çark etti. En keskin AKP yağcısı kesildi.

Ve bu yağcılık, onu Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığı’na kadar getirdi.
Şimdi bu sıfatı taşıyor.

Malum, AKP iktidarı bir yanıyla, klasik bir yeni-sömürge iktidarıdır. Faşist bir yönetimdir. Ama aynı zamanda “islamcı” olarak nitelendirilebilecek bir iktidardır.

Sömürücü islamcılık, kapitalizm, emperyalizmle temelden çelişmediği için bunlar bir arada olabiliyor. Bu iktidara göre içki GÜNAH ve de HARAM.
Ama son bir tartışma nedeniyle öğreniyoruz ki, dini bütün, içkiyi günah ve haram sayan Cumhurbaşkanı’nın başdanışmanı bir ayyaştır.

Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı Yiğit Bulut, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Başkent Üniversitesi Hastanesi’ne yatırılması üzerine
“Başkent Hastanesi’nin kurucusu Prof. Dr. Mehmet Haberal’ı hedef alarak, “Bülent Ecevit’i de ona teslim etmişlerdi, Eğer Sayın Bahçeli hala oradaysa acilen başka hastaneye nakil edilmeli… BUNU BU KONUDA ÇOK ŞEY BİLEN, BİZZAT YAŞAYAN BİR TÜRK VATANDAŞI VE BİR TÜRK MİLLİYETÇİSİ OLARAK SÖYLÜYORUM! BU HABERAL DENEN ADAM TÜRK MİLLETİ’ne asla iyilik yapmaz! YAPAMAZ!” diye yazmıştı.

Sonra bu sözleri tepki toplayınca, her kesime yüksek perdeden bağırıp çağıran en kahraman Yiğit Bulut, yazdığını sildi, tükürdüğünü yaladı.
İşte bu yalatma sırasında MHP milletvekili Erkan Haberal, Yiğit Bulut’la ilgili şunları yazdı:

“Sarhoş ayyaş senin ne olduğunu bilmeyen mi var?”

Haberal daha sonra da şunları yazdı: “Yine çok içmişsin! Bildiklerimi anlatabilirim ama.. Araya kimleri koyup iş istediğini verilmeyince de… Bence içince yazma sapıtıyorsun. Adı yiğit olup kendisi yiğitlikten nasibini almamış zat beni engellemiş. Savcıları kaçak,hakimleri FETÖ üyeliğinden ceza yemiş kumpas kurucular senin ithamlarını didik didik ettikleri halde başaramadılar. Sahi sen hangi taraftasın?”


KISSADAN HISSE 1; Eğer siz birinin kapısında köpeklik yapıyorsanız, böyle tükürdüğünüzü yalatırlar.
KISSADAN HİSSE 2; Dini Bütün(!) Cumhurbaşkanlarının çıkarları için ayyaş danışman tutmaları günah sayılmıyormuş.

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.