Dilek Doğan’ın Abisini Ağırlaştırılmış Müebbet İle Yargılıyorlar

Dilek Doğan’ı Katlettiler, Abisini Ağırlaştırılmış Müebbet ile Yargılıyorlar.

AKP faşizmi halka karşı işlenen suçlarda göstermelik dahi olsa ceza vermek bir yana adaletsizliğe uğrayanlara zulüm ediyor. Hele ki adalet aramaya devam ediyorsa o zaman davalar açıyor, gözaltına alıyor, tutukluyor, sahte delillerle itirafçı iftiraları ile onlarca yıla varan cezalar veriyor. Polisinin elini soğutmak bir yana daha fazla kan dökmeleri için her türlü kolaylık sağlanıyor.

2015 ekim ayında katlettiler Dilek Doğan’ı. Evine geceyarısı baskını yapan AKP’nin eli kanlı polisleri tarafından evinde, anne babasının, abilerinin gözleri önünde tek kurşunla katledildi. Bilmeyen görmeyen kalmamıştır Dilek’in katledilme anını. Video görüntülerine ulaşmak hala mümkün.

O gün bu gündür Dilek Doğan’ı vuran katilin tutuklanması talebi karşılık bulmadı. Kameralar önünde, üstelik polis kamerasında işlenen suç sabit iken Yüksel Moğultay denen katil hala görevinin başında ve tek bir gün gözaltına dahi alınmadı.

Fakat AKP faşizmi kana doymuyor. Zulme doymuyor. Dilek’i vuran polisi tek bir gün bile gözaltına almayan adaletsizlik bugün abisini yargılıyor. Emrah Doğan Ağırlaştırılmış müebbet ile yargılanıyor.

Dilek Doğan için ve abisi Emrah Doğan için adalet istemeye devam ediliyor.

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.