Damat İşini Biliyor! Berat Albayrak’ın Kanal İstanbul Güzergahından Arsa Aldığı Ortaya Çıktı

Erdoğan’ın damadı olmaktan başka hiçbir vasfı olmayan ve sırf bu vasfı sayesinde bakanlık yapan Berat Albayrak kurnazlığı ile dudak ısırtıyor. Hazine ve Maliye bakanlığı koltuğunda oturan Berat Albayrak’ın yönettiği ülkemizin bütçe açığı 124 milyar açık vermiş ne gam. O kendi gemisini yürütüyor nasılsa. 2020 için öngörülen bütçe açığı 138 milyar ama her sene öngördükleri rakamı milyarlarca lira geçiyorlar.

Halkın büyük çoğunluğunun ve bilimin karşı çıktığı ama buna rağmen emperyalist devletlerin isteği doğrultusunda Erdoğan’ın yapmayı planladığı Kanal İstanbul Projesinin geçeceği güzergâhtan iş bilen damadın arsa aldığı ortaya çıktı. Köşe dönücü Berat Albayrak ilk köşe dönmeye Erdoğan’ın damadı olmakla mı başlamış bilinmez ama köşe dönmeye doymadığı biliniyor.

Bakanın avukatı Ahmet Özel, Cumhuriyet’teki ‘Bakan Albayrak’ın Kanal İstanbul Projesi güzergahında arazisi bulunduğu’ yönündeki habere ilişkin yazılı açıklama yayınladı.

İşlemin ‘yabancı almasın düşüncesiyle imkanı olan her vatandaşın yapabileceği sıradan bir satın alma’ olduğunu vurgulayan avukat Özel, “Arsa üzerinde hiçbir inşaat olmadığı gibi arsanın niteliğini değiştirecek hiçbir girişimde de bulunulmamıştır” dedi.

Böylesi bir açıklama ancak böyle işbilici bir patronun pişkin avukatının ağzından çıkabilir. Utanmadan sıkılmadan “her vatandaşın yapabileceği sıradan bir satın alma” diyebiliyor. Ülkede aç bıraktıkları milyonlarla dalga geçiyorlar. Halk açken Erdoğan ailesi ve çanak yalayıcıları devletin tüm imkanlarını servetlerine servet katmak için kullanıyorlar.

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.