CNN Türk muhabiri esnaf dert yanınca röportajı kesti

CNN Türk muhabiri Mücahit Topçu, bir fırıncıya “İşler iyi mi?” diye sordu ancak cevabı duyunca mikrofonu geri çekerek röportajı bitirdi. Görüntüler sosyal medyada gündem olunca Topçu bir metin yayınlayarak özür diledi.

Patronlarını mutlu etmek, iktidara yaranarak televizyondaki işini korumak için halkın yaşadığı sorunları gizlemek için röportajı kestikten sonra dilenen özür kabahatinden büyük!

İstanbul’da bir fırına giren CNN Türk muhabiri Mücahit Topçu, işletme sahibine “İşler iyi, değil mi?” diye sordu.  

Topçu, fırıncının “Mayalar 110 lira olmuş, vatandaş işin içinden çıkamıyor. Dolayısıyla halkımızdan şunu bekliyoruz, vatandaşımızdan, devletimizden şunu bekliyoruz…” sözlerinin ardından mikrofonu geri çekerek “Teşekkürler” dedi.

Sosyal medyada gündem olan görüntüler kısa sürede yüzlerce kişi tarafından paylaşılarak izlendi. Çok sayıda kişi Mücahit Topçu’nun mikrofonu çekmesi eleştiren yorumlar yaptı.  

Ülkemizin ekonomik olarak geldiği durum, iktidar yanlısı medya kuruluşlarının muhabirlerini mikrofon uzattığı kişilere dikkat etmek zorunda bırakıyor. Zaten bu gidişle mikrofonu uzattığında devleti eleştirene rastlamamak için zenginlerin yaşadığı yüksek güvenlikli siteler, villalar, saraylarda yaşayanları bulmaları gerekecek.

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.