“Bir Gün Elbet 25 Cana Hesap Vereceksin”

Erdoğan’ın damadı olmaktan başka hiçbir hüneri olmamasına rağmen Hazine ve Maliye Bakanlığı’na getirtilen Berat Albayrak, mutluluk fotoğraflarını halkın gözüne sokar gibi sosyal medyada paylaşmasına tepki!

Çorlu tren kazasında  14 yaşındaki kızı Bihter Bilgin’i, kız kardeşleri Emel Duman ve Derya Kurtuluş’u ve 5 aylık yeğeni Beren Kurtuluş’u kaybeden Zeliha Bilgin, Albayrak’ın kızının mezuniyet töreni paylaşımına sert tepki gösterdi.   “Benim kızım alamadı karnesini, tasarruf fonu deyip, yol bekçilerinin işine son vermeseydiniz, benim yavrumda alacaktı en güzel belgeleri #8temmuzcorlutrenkatliami #kazadeğilcinayet @TCDDemiryollari birgün elbet 25 cana hesap vereceksiniz, Belki bana ? Ama RABBİME kesin!!” ifadelerini kullandı. 

‘’Halkı aç, kendi mutlu, halkın çocukları aç kendi çocukları lüks okullarda bakımlı bakımlı, halkın çocukları mezarda kendi çocukları mezuniyet balolarında mutlu pozlar veriyor… ‘’

Hazine ve Maliye Bakanlığı’na getirerek soygun ve talan musluğunu aile içinden birine teslim eden Erdoğan da saltanatının varisi gördüğü Berat Albayrak’ın çocuğunun diploma törenine katıldı.

Zeliha Bilgin yüreği evlat acısıyla yanan analardan sadece bir tanesi. Sadece Zeliha Anne’nin yüreğindeki yangın bile Adalete olan özlemin ne kadar büyük olduğunu gözler önüne seriyor.

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.