ANADOLU Direniyor… AVRUPA Direniyor…

Ankara’da Hüseyin Karaoğlan Süresiz Açlık Grevinin 45. Gününde…
Turan Aktaş’ın Şişli Direnişi 1442. Gününde…
Almanya’da Süresiz Açlık Grevi direnişi 222. Gününde…
Berlin Direniş Çadırı’nda dört direnişçi açlıkta..
Köln’de Adalet Nöbeti 4. Gününde…

= ANKARA Sincan 1 nolu Yüksek Güvenlik Hapishanesi’nde tutsak olan Hüseyin Karaoğlan, direnişinin 45. gününde.
Karaoğlan, S, R, Y Tipi Kuyu Hapishaneler Kapatılması, Sürgün Sevklerin Durdurulması, Disiplin Cezalarının Kaldırılması, Şartlı Tahliyelerin Uygulanması talepleriyle süresiz açlık grevinde.

= Turan Aktaş‘ın işimi geri istiyorum talebiyle başlattığı ve yüzbinlerce işçinin talebine tercüman olduğu Şişli Direnişinin 1442. Gününde. Turan Aktaş’ın direnişini taşıdığı CHP il binasındaki oturma eyleminin de 73. Günü.

= Ayten Öztürk‘ün Ev hapsine karşı direnişi ve işkencecilere karşı mücadelesi devam ediyor. Ayten Öztürk’e 6 ay boyunca işkence yapılan gizli işkencahane bugün deşifre edildi. Gizli işkencehane, uzun araştırmalar sonucunda bulundu ve yeri tüm halkımıza açıklandı.

= ALMANYA‘da 129 A/B Yasasının Kaldırılması ve Almanya hapishanelerindeki dört tutsağın (Özgül Emre, İhsan Cibelik, Serkan Küpeli, Hasan Unutan) tahliye edilmesi başlatılan süresiz açlık grevi direnişi, 25 Ekim itibarıyla, 222. güne ulaştı. Eda Deniz Haydaroğlu açlığın 222, Ilgın Güler 171, Sevil Sevimli 166, Lena İleni Açıkgöz ise 106. günündeler.

= Süresiz Açlık Grevi direnişçilerinin bulunduğu Almanya Adalet Bakanlığı önünde kurulan Berlin Direniş Çadırında, her gün bu talepler dile getirilmeye devam ediliyor. Berlin Direniş Çadırı, direnişin ve sahiplenmenin merkezi.

= Almanya emperyalizmi tarafından tutsak edilen Grup Yorum üyesi İhsan Cibelik’e kanser teşhisi konulması üzerine, Cibelik’in tutulduğu Köln Ossendorf Hapishanesi önünde Grup Yorum tarafından başlatılan Adalet Nöbeti, bugün 4. Gününde.
Adalet nöbetçilerinin tek talebi var: İhsan Cibelik, derhal tahliye edilsin.

= Almanya‘da Kimlik ve Oturum Hakları’nın Gaspesilmesine Karşı 5 yıl önce başlatılan direniş, 252. Haftasında. Oturum hakkı gasp edilen devrimciler, oturum hakkının bir tehdit ve şantaj aracı olarak kullanılmasına karşı başlattıkları direnişi, Düsseldorf’da Nrw İçişleri Bakanlığı Önünde haftalık oturma eylemleriyle sürdürüyorlar.

Sosyal ağlarda paylaşın