Alman Faşizmini Ve Yasalarını Yargılayan Devrimci Tutsaklar ÖZGÜL EMRE, İHSAN CİBELİK ve SERKAN KÜPELİ’ye Destek Açlık Grevleri Devam Ediyor

129’a/b’ye Karşı Direniş Yaygınlaşarak Devam Ediyor. İleni Açıkgöz 1 Aylık Destek Açlık Grevi ile Eda Deniz Haydaroğlu’nun Başlattığı, Ilgın Ve Sevil İle Devam Eden Açlık Grevi Direnişini Yunanistan Atina’da Büyütüyor.

Yapılan açıklamada İleni Açıkgöz şunları belirtti: Bugün düseldorfta süren 129 ab yasalarına dayanarak yargılanan üç devrimci tutsak için özgürlük istediğimizi burdan belirtmek istiyoruz. dedi.

İleni Açıkgöz 12 Temmuz itibarıyla bir aylık destek açlık grevinin 2. Gününde, Konstantina Karşıoti, İsmail Zat ve Hüseyin Süngü, Selanik’te Sedat Marangoz 3’er günlük destek açlık grevinin 2. günündeler.

3 Devrimci tutsağın tutuksuz yargılanması için süresiz açlık grevi direnişleri devam ediyor. 

Süresiz açlık grevi devam ederken ona destek açlık grevleri de sürüyor. Bir destek açlık grevi açıklaması da Avrupa Dev-Genç‘ten geldi. Berfin Özder 45 günlük açlık grevine gireceğini açıkladı. Diren Kaya ise taleplerin kabul edilmesi için bir haftalık destek açlık grevine gireceğini açıkladı.

Yaptıkları çağrıda “Direnişi açlığımızla büyütelim. Tüm halkımızı destek açlık grevleri yapmaya çağırıyoruz.” Dediler.

129 ab yasalarına karşı açlık grevlerinde Eda Deniz Haydaroğlu 118, Ilgın Güler 67 ve Sevil Sevimli Güler 62. gündeler.

Tüm halkımızı faşist 129 yasalarıyla yargılanan İhsan Cibelik, Özgül Emre, Serkan Küpeli`yi sahiplenmeye destek açlık grevleri yapmaya videolar çekmeye çağırıyoruz.

Sosyal ağlarda paylaşın