Alman devleti Türk ailenin bebeğini LGBTİ çifte verdi, aile itiraz etti. 

Alman devleti Türk ailenin bebeğini LGBTİ çifte verdi, aile itiraz etti.


Almanya’da yaşayan A.K., bebeğinin koruyucu aile olarak LGBTİQ+(*) çifte verilmesi üzerine başvuru yaptı. Türk bebek eşcinsellerden alınarak, Türk bir koruyucu aileye teslim edildi.
Koruyucu aile hizmeti, herhangi bir sebepten ötürü biyolojik ailesinin yanında kalması mümkün olmayan çocukların, uzun veya kısa süreli olarak, ücretli veya gönüllü statüde, devlet denetiminde, aileler tarafından kendi aile ortamlarında bakılması ve yetiştirilmesidir.
Burada sorgulanması gereken alman devletinin neden bir bebeği eşcinsel çifte(!) verdiğidir.
Alman devleti bir ailenin bebeğini alıp eşcinsel çifte veriyor. Ne için ? Bebeğin korunması için! Bu insanların yanında yetişen bir bebeğin sağlıklı bir insan olabileceğini kim iddia edebilir ? Bebeği eşcinsellere veren alman devleti, eşcinselliği, LGBTİ… gibi sapkınlıkları meşrulaştırmaya çalışıyor. Bu seferliğine ailenin itirazı değerlendirilmiş. Bebek alınıp bir türk aileye verilmiş ancak, emperyalist ülkelerde, ileride böylesi itirazların kabul edilmemesi için yasal düzenlemeler yapılıyor.
Avrupa’nın bir çok ülkesinde sorunlu, özellikle yabancı ailelerin çocukları ailelerden alınıp eşcinsel çiftlere teslim edildiği biliniyor.

  • LGBTİQ+ ifadesi haber kaynağının kullandığı ifadedir.
Sosyal ağlarda paylaşın