AKP’li Vali Çıplak Arama İşkencesini İnkar Etti Ama…

Uşak’ta gözaltında işkenceye uğrayan üniversite öğrencileri konusunu gündeme getiren Ö. Faruk Gergerlioğlu’na Uşak Valisi Funda Kocabıyık, twiter hesabından cevap yazdı.

İşkence ile ilgili iddiaları cevaplamak yerine yine aynı yola başvurdu: Yalan ve İnkar.

Paylaştığı twitte: “Yaşananlar göstermektedir ki FETÖ ve PKK terör örgütleri aynı amaç uğrunda birleşmişlerdir” ifadelerini kullanan Valiye Ö.Faruk Gergerlioğlu “İstediğiniz kadar yalanlayın, boşuna!!! Güneş balçıkla sıvanmaz! Çıplak arama ve taciz, gözaltı merkezlerinde ve cezaevlerinde bitene kadar mücadele edeceğim. Kimseye boyun eğmem! İşkence insanlık suçudur, cinsel işkence de dahil buna. Binlerce kadın TR’nin her yerinden anlattı” cevabını verdi.

Vali Funda Kocabıyık Fetö ve PKK isimlerini kullanınca her türlü işkence ve insanlık suçunun işlenmesini normal görüyor ve normal karşılanmasını istiyor.

Ağustos ayında yine Ö. Faruk Gergerlioğlu Uşak’ta çıplak arama işkencesi ile ilgili şu ifadeleri paylaşmıştı : ” 30’a yakın çoğu üniversite öğrencisi genç hanıma Uşak Emniyeti’nde çıplak arama yapılmış! Yani üst iç çamaşırlarının içi ve alt çamaşırları dizine kadar indirilerek otur-kalk yapılarak çıplak arama yapılmış! Bunu utanarak anlatıyorlar! Ama yapanlar bunu yapmaktan utanmamışlar.”

İşkenceciler utanmaz. İşkencecilerin ahlakı yoktur. Halka korku salmak için AKP işkenceyi bilinçlice yaygınlaştırıyor.  

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.