AKP’li Beyoğlu Belediye Başkanı TALANCI ve YALANCIDIR !

Hasta yaşlı demeden halkın elektriğini gazını suyunu kestiren Beyoğlu Belediye başkanı, dün Ajansımızın twitter hesabından yaptığımız bir video paylaşımının altına şu ifadeleri yazarak haberimizi yalanlamaya çalışmış :   “…elektriğe bağlı hastası olan komşularımız önceden tespit edilmiş, bu dairelerde kesinti yapılmamıştır. Marjinal ideolojik grupların yaymaya çalıştığı iddialar asılsızdır, yalandır“.

Yalanları ve talanları açığa çıktığında, halka yaptıkları saldırı teşhir olduğunda ki bunu teşhir eden devrimciler ve devrimci basın olur, hemen salyalar saçmaya başlayıp karalamaya çalışırlar. Bunu da ezberledikleri “marjinal, ideolojik gruplar” gibi bir kaç kelimeden başka bir şeyle yapamazlar. Çünkü haksızdırlar. Çünkü yalancıdırlar. Çünkü talancıdırlar.

Ajansımızın twitter hesabından yayınladığımız, halka yönelik saldırı ile ilgili bir videonun 350 bini aşkın kişi tarafından izlenmesi ve 10 binlerce beğeni alması üzerine tutuşan Haydar Ali Yıldız, yaptığımız  bir diğer paylaşımın altına Beyoğlu Belediyesi’nin twitter hesabından bir yorum yaptırmış.  Hastaların, yaşlıların elektriğinin suyunun kesilmediğini iddia etmiş. Yalan söylediğimizi iddia etmiş.

Biz o amca ve teyzenin söylediklerini paylaştık Haydar Ali Yıldız.

Gerçek Haber Ajansı olarak yaşlı teyze ve amcaya inandık tabii ki, sana mı inanacaktık ? Onların değil senin yalan söylediğini biliyoruz. Hatta tek o amca ve teyze değil, sosyal medyada onlarca hastası olan evin elektriğini kestiğini gösteren görüntüler var. Bu görüntülerde halkın feryadı isyanı var. Bunların hiç biri yalan değil abartılı değil. Evet siz halk düşmanısınız. Siz rantınız için halkın hastalğını, çoluk çocuğunu, yaşlısını bakıma muhtacını düşünmezsiniz. Üç kuruş kâr sizin gözünüzü karartmaya yeter.

 Kaldı ki sadece hasta ve yaşlıların elektriklerini sularını kesmenize karşı çıkmıyoruz. Sizin bu talan saldırınıza kökten karşı çıkıyor safımızı halktan yana alıyoruz. HALKIN TARAFINDAYIZ !  

Bilal Erdoğan ile kafa kafaya verip halkın evlerine el koymanıza seyirci kalmayacağız. Bu halk da seyirci kalmaz !  Sessiz kalmaz !

Son söz olarak ; YALAN SÖYLEMEYİ BIRAK HAYDAR ALİ YILDIZ ! HALKIN GAZINI ELEKTRİĞİNG SUYUNU DERHAL GERİ AÇ. TALANA SON VER !

Sosyal ağlarda paylaşın