28 kurşunla ölmeyen Eren Yılmaz ve ailesi dahil 12 kişiye mahkeme çıkışı işkenceli gözaltı

Eren Yılmaz’ın 9 Haziran’da görülen mahkemesinde polis mahkeme çıkışında Eren Yılmaz, çocukları ve ailesi dahil12 kişiyi işkence ile gözaltına aldı. Polis Eren Yılmaz’ın tüm mahkemelerine aynı şekilde saldırıyor. Bu saldırıları polis Eren Yılmaz’a “neden ölmedin” diye yapıyor. Eren Yılmaz’dan ölmediği için intikam alıyor.

Uyuşturucu çetelerinin 28 kurşun sıkarak öldü diye bıraktığı Eren Yılmaz hayatta kalmayı başardı.

Mahallede uyuşturucuya karşı mücadele eden Eren Yılmaz devlet destekli çetelerin saldırısına uğramıştı. Defalarca  silah sıkan çetecilerden Emrah Demirtaş, yerde yatan Eren Yılmaz’ın yanına gelerek sırtına şarjörü boşalttığı kamera kayıtlarında görülüyor.

Aylardır adi sokak kavgasıymış gibi gösterilmeye çalışılan bu saldırı organize çete saldırısıdır. Organize suç örgütü ibaresinin dahi geçmediği iddianame 3 sayfadan oluşuyor. Polisin her mahkeme sonrasında izleyicilere saldırması, gözaltına alması bu suç örgütünün polisten bağımsız olmadığını gösteriyor.

Yasal hakları olan açıklama yapmak, her seferinde polis tarafından engelleniyor. 28 el silah sıktıkları Eren Yılmaz’ın vücudundan toplam 12 kurşun çıkarıldı. Büyük şans eseri hayatta kalabilen Eren Yılmaz bu sefer AKP mahkemelerinin ve polisin adaletsizliğine karşı direnmek, hakkını aramak zorunda. Uyuşturucuya karşı çıktığı için kurşunlanan Eren Yılmaz, çoluğunun çocuğunun uyuşturucuya bulaşmasını istemeyen herkes tarafından sahiphenilmeli….

Sosyal ağlarda paylaşın